Wat Is Forskolin?

coleus-forskohliiOm deze vraag te beantwoorden correct is, moeten we eerst een lange blik op een plant genaamd Coleus Forskohlii. Dit is een plant die een lid van de mint familie, en het is vooral gevonden in de bergen in India, Thailand en Nepal. Voor honderden jaren, het is gebruikt in de traditionele folklore geneesmiddel voor de behandeling van een breed scala aan medische aandoeningen. Herbalists zijn voorgeschreven bij slapeloosheid, huiduitslag, bronchitis, astma, angina pectoris, en epilepsie.

In de jaren 1970, wetenschap begon het onderzoek naar de Siernetel Forskolii, en vond het een veel waarheid in deze overtuigingen. Wetenschappers hebben ontdekt dat een substantie genoemd forskolin is verantwoordelijk voor de medische voordelen van het exotische plant Coleus.

En wat meer is, verder onderzoek heeft ontdekt dat een zeer interessant voordeel: puur natuurlijke Forskolin kan u helpen uw gewichtsverlies inspanningen.

Wetenschappelijk Bewijs

Er zijn een paar belangrijke studies die hebben mij gesterkt in de zaak voor het product. Een van de studies betrokken ratten op een speciale pure forskolin dieet. Deze voeding is genaamd de “cafetaria dieet” en het gaat om veel junk food die ervoor zorgt dat snelle obesitas. Dit dieet lijkt de junk food dieet veel mensen hebben die ervoor zorgt dat ze zich met overgewicht of obesitas.

Volgens de studie, gepubliceerd in Farmacognosie Onderzoek, werd vastgesteld dat de CF-extract verminderde voedselinname en veroorzaakt forskolin ervaring verlies van het gewicht in het lab ratten. De wetenschappers die de studie concludeerde dat het bewijs biedt een extra validatie dat de forskolin supplement steun in gewichtsverlies—zelfs als uw dieet niet echt gezond.

Dan is er de baanbrekende studie waarbij de mens, dat werd gepubliceerd in Obesity Research. Een aantal van overgewicht en zwaarlijvige mannen werden willekeurig onderverdeeld in twee groepen. De ene groep begon met een 250 mg supplement met 10% gestandaardiseerd Forskolin twee keer per dag. De andere groep nam een placebo. Geen van de proefpersonen wisten wat ze echt nemen. Ook deze mensen niet precies oefening veel.

De bevindingen op het einde van de 12 weken waren opzienbarend. Met behulp van een speciale methode voor de meting van de niveaus van lichaamsvet met behulp van X-stralen, de wetenschappers ontdekten dat de mensen in de groep met behulp van forskolin bleek een veel minder lichaamsvet. Daarnaast is hun niveaus van testosteron ook is toegenomen, en dat deed hun lean body mass.

Hoe Werkt Forskolin Oorzaak Van Het Gewichtsverlies?

gewichtsverliesDus hoe precies doet deze exotische plant in zijn werk? Volgens de wetenschappers is, verlies je gewicht door middel van verschillende middelen:

1. Het forskolin verhoogt uw niveau van het hormoon-gevoelige lipase. Dit enzym in wezen helpt u vet te verbranden uit uw systeem.

2. Het extract stimuleert ook uw lichaam de productie van cyclisch adenosine monofosfaat, of kamp. Dit kamp stimuleert de productie van hormonen en enzymen, die de macht van uw stofwisseling en verbrand je extra calorieën. Dit betekent dat u niet op het toevoegen van nieuwe vet in uw systeem, en je smelt het vet dat u momenteel hebben om de energie die je nodig hebt.

3. Het kamp stimuleert uw proteïne kinase, dat deel uitmaakt van de verdeling van de bouwstenen van uw vetweefsel.

4. Uw verhoogde testosteron en lean body mass niveaus ook helpen de effectiviteit van uw oefening regime, als u zich meer in staat om gewichten op te heffen voor veel langer.

Is Dit Supplement Natuurlijk en Veilig?

Zo is er een keerzijde aan forskolin extract voor gewichtsverlies? Eigenlijk is er niets om zorgen over te maken. Het is natuurlijk en veilig, en als je de aanwijzingen op het etiket dan is het allemaal prima in orde.

Dat is niet altijd het geval wanneer u al deze synthetische medicijnen voor gewichtsverlies. De bijwerkingen van deze geneesmiddelen kunnen worden brutaal, en er zijn veel ziekenhuisopnames en herinnert. Dat is niet het geval met pure forskolin extract.

LEAVE A REPLY