Wanneer Neem Whey Eiwit Shakes

neem-whey-eiwit-shakesWhey eiwit shakes kunnen helpen bij het opbouwen van spiermassa en het vergroten van de stofwisseling. Maar veel beginners weten heel weinig over het plannen van hun whey shake consumptie. Er is een juiste tijd te nemen somatodrol wei-eiwit voor de beste resultaten.

Onderzoek heeft aangetoond dat het menselijk lichaam absorbeert eiwit zeer snel direct na de training. Er is een één uur en in dit venster is de beste gelegenheid om te laden uw lichaam met wei-eiwit. Wei-eiwit, door zichzelf, het is een soort van hoogwaardige eiwitten die gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Wanneer direct na een intensieve training, ziet u een verbluffend resultaat.

Sommige experts raden het nemen van whey shakes recht voor de training, maar ik vind dit te subjectief zijn. Het werkt voor sommige, maar niet voor anderen. Sommige mensen vinden dat als ze aan het drinken van shakes vlak voor een training, voelen ze zich ongemakkelijk.

Beginners moeten er ook rekening mee dat spieren groeien en herstel alleen wanneer het lichaam in rust is. Wanneer u uit te werken, wat er gebeurt, is dat u de nadruk op uw spieren. Direct na de training, het herstel proces begint onmiddellijk. Dit proces gaat net zo laag is als u uw spieren voldoende rust en voeding.

Omdat spieren te laten groeien, terwijl het in rust is, het is altijd goed om te blijven consumeren whey shakes, zelfs op dagen zonder training of herstel van de dagen.

Als u doorgaat met uw training programma, niet beginnen met het drinken van 2 shakes per dag als je niet gewend bent om te wei-eiwit. In plaats daarvan, beginnen met 1 shake per dag, bij voorkeur in de ochtend. Het lichaam is rust voor 8 uur zonder voedsel. Dus morgen is het een goede tijd om te drinken whey shakes. Houd in gedachten dat een eiwit shake is niet bedoeld als maaltijd vervanger. Je moet eten, je andere voedingsmiddelen (zoals brood, fruit, enz.) voor een meer evenwichtige voeding. Whey shakes kunt u met een grotere hoeveelheid eiwit voor de dag. Maar je lichaam heeft meer nodig dan eiwitten om goed te functioneren. Bijvoorbeeld, vitaminen stimuleren het immuunsysteem van het lichaam en helpt het lichaam om beter te absorberen eiwit.

U kunt ook consumeren uw shake in de nacht. Door het drinken van 1 shake per dag, kunt u zien hoe uw lichaam reageert op de nieuwe supplementen. Sommige mensen klagen van losse darmen tijdens de eerste paar weken. Na dat, ze voelt fijn. Verschillende mensen reageren verschillend. Neem 1 shake per dag, en dan langzaam vooruitgang te nemen 2 eiwit shakes per dag.

LEAVE A REPLY