Voet Reflexologie en Ontgifting

Weet je waarom de rijke en beroemde mensen besteden duizenden dollars op een 3-dagen detox spa en ontgifting vakantie? Ontdek hoe de Chinese en Japanse bereiken van een soortgelijk detox effect op de gezondheid voor veel minder dollars!

Wat is voetreflexologie?

Reflexologie is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze, die gebruik maakt van de energie-zones op de handen en voeten om hulp te bieden voor een verscheidenheid van ziekten evenals het lichaamssysteem te activeren. Het is in geoefend zijn in China al duizenden jaren en tot op vandaag blijft een populaire en gemeenschappelijke therapie in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea en Thailand en is ook steeds populairder in andere delen van de wereld, waaronder Europa en de verenigde staten.

Voetreflexologie

De Chinezen geloven dat elke meridiaan punt in onze voet reflex om een deel van ons lichaam systeem

Hoe werkt voet ontgifting werkt?

Het is algemeen bekend dat de afvalstoffen(toxines) die verzameld zijn in het voedsel dat we eten en de vervuilde lucht die we inademen, in bijdragen tot tal van gezondheidsproblemen voor ons lichaam. Wanneer de afvalstoffen in ons lichaam bereikt een buitensporig niveau, ze kunnen leiden tot vermoeidheid, rusteloosheid of andere gezondheidsproblemen.

Er zijn verschillende methoden voor het wissen van de opeenhoping van deze afvalstoffen(toxines) in ons lichaam; zoals vasten, dieet, zweten in een sauna, regelmatige lichaamsbeweging of zelfs dubbele punt zuivering. Sommige van deze methoden zijn duur, sommige zijn moeilijk te onderhouden en sommige zijn ronduit gevaarlijk!

De ontgiftingsflarden zijn volledig veilig en makkelijk te gebruiken.

Deze boom extract gips helpt bij het reinigen van uw lichaam de afvalstoffen in een eenvoudige, probleemloze en pijnloze manier. Net wikkel een blad van gips op de zool van je voet voor het naar bed gaan en laat aan het werk terwijl u slaapt. De kleur van het blad verandert al naar gelang de conditie van uw gezondheid. Mensen met gezondheidsproblemen zult merken dat de vellen worden in eerste instantie donkerder de volgende ochtend. Met regelmatig gebruik, de bladen geleidelijk steeds lichter en lichter, wat wijst op een gestage verbetering in uw gezondheid. De patch kan ook worden toegepast om specifieke problemen op de lokale delen van het lichaam, zoals de pols, knie, schouder, enkel en lies.

Breng een detox pleister aan elke voet voor het slapen elke nacht

Het product werkt op het principe dat de boomstammen, die zijn samengesteld uit vele kleine buizen zijn in staat om water te putten en voedingsstoffen via de wortels en aan alle andere delen van de boom. Het uitbreiden van Reflexologie Concept, dat verschillende delen van de voet worden verbonden met alle andere delen van ons lichaam, de flexi-patch worden toegepast op de zool te helpen verdrijven afval producten van de body, erg veel lijken op de manier waarop de stam van de boom actief is.

Waarom voetreflexologie en ontgifting werken zo goed samen

Traditioneel, de Chinezen en de Japanners zijn bekend over het effect ontgifting van bepaalde boom-extracten en de meridiaan drukpunten van relexology en accupressuur. In combinatie met andere kruiden en wanneer het wordt toegepast op de zool van de voet, het is gevonden om sterk verbeteren van de circulatie en bevordert de ontgifting van het lichaam leidt tot een algemene verbetering van de gezondheid en het welzijn. Deze combinatie van toxine reiniging en reflexologie heeft deze formule een favoriet onder de Aziaten, jong en oud, gezond en zwak.

Vandaag, dit voordelige formule is verpakt in gips pack met behulp van moderne, hygiënische verpakking methoden en wereldwijd verkocht.

‘S werelds eenvoudigste en veiligste – detoxificatie methode!

Ontgifting is niet een nieuwe health concept. In feite, het is al rond voor een lange, lange tijd. Populaire ontgifting methoden in de moderne tijd zijn de suana, dieet, darmreiniging, ontslakking pillen en oplossingen etc.

Echter, niet van deze ontgifting methoden zijn zo gemakkelijk, snel, voordelig, veilig en effectief is als ontgifting foot patches. In feite, sommige van deze methoden zijn zelfs ronduit gevaarlijk en was zelfs goed voor een overlijden of twee.

Uw gezondheid moet Tree Extract ontgiftingsflarden!

Dit is de ideale behandeling voor de ouderen, de gewezen executive, de sporter of gewoon voor jezelf. Het is makkelijk in gebruik; slechts toe te passen op de tong en slaap de hele nacht door. Dat is het, geen drinken, geen menging, geen menging, geen het branden, geen ingewikkelde methoden. Wat meer is, kunt u zien resultaat de volgende ochtend direct. Het zal u verlaten met geen twijfel dat ontgifting werkte de hele nacht door!

Als dit een externe gebruik van het product, het niet zal verstoren of beïnvloeden van medicatie of behandeling kan ondergaan. Geen arts of medisch advies nodig is alvorens het te gebruiken.

LEAVE A REPLY