Voedingsmiddelen Die leiden tot Pijn in de gewrichten Beter wegblijven Van

Rate this post

Gezamenlijke pijnen worden veroorzaakt door een verscheidenheid van dingen; dit kan betrekking hebben vele jaren terug door een verwonding of het gebruik van uw gewrichten en spieren op een ongewone manier aan het werk of sport etc. Een van de belangrijkste oorzaken van gewrichtspijn artritis. Er zijn meer dan 100 vormen van artritis, en elke één van hen kan invloed hebben op de gewrichten op verschillende manieren. Artritis is het grootste deel van de tijd in verband met oudere mensen, maar dat is niet altijd het geval. Iedereen kan artritis ook kinderen en jonge mensen. Sommige van de symptomen zijn stijfheid, pijn, verminderde beweging van een gewricht, zwelling in een gewricht, roodheid en warmte in de gewrichten, en in het algemeen gevoel van onwel zijn. Onderzoek wijst uit: Veel ziekten zijn te voorkomen en omkeerbaar zijn. Het is een kwestie van het maken van een aantal wijzigingen en doen dingen anders. Het vinden van de oorzaak van het is een goede start voor de genezing.

Als u een van die mensen met enige vorm van pijn in de gewrichten, in plaats van te proberen een verscheidenheid van schadelijke anti-inflammatoir geneesmiddel dat u kunt proberen een meer natuurlijke manier. Als voedsel is de belangrijkste oorzaak van het probleem, het is een kwestie van het vinden van een manier waarop u hoeft alleen maar te eten verstandig. Wat dat betekent is, om jezelf te bevrijden van pijn je hoeft alleen maar om te voorkomen dat deze voedingsmiddelen die ze veroorzaken. Je verder te helpen in deze, hier is een lijst van enkele van de voedingsmiddelen die kunnen leiden tot pijn in de gewrichten.

Vermijd Deze Voedingsmiddelen!

Zoals frietjes en verwerkte levensmiddelen die zijn toxines die worden weergegeven als voedsel, gekookt, gegrild, gebakken of gepasteuriseerd. Volgens, voedsel gekookt bij hoge temperaturen in uw dieet zou kunnen helpen de LEEFTIJD niveaus. In sommige gevallen zuivelproducten kan verergeren de pijn bij artritis te wijten aan het type van de eiwitten die ze bevatten. In plaats van het krijgen eiwitten uit zuivel en vlees voor de bulk van je eiwit-bronnen van groenten. Suiker is een van die boosdoeners in veel voedingsmiddelen die leiden tot pijn in de gewrichten. Het maakt niet alleen verminderen de weerstand van uw lichaam, maar het vergroot de ontsteking en kanker cellen. Andere dan deze, suiker is ook verantwoordelijk voor artritis; als u minder of geen pijn het is het beste om te voorkomen dat de suiker op elke mogelijke manier. Suiker is niet alleen te vinden in het voedsel dat je eet, het is ook in de meeste dranken, zoals vruchtensappen, frisdranken, sportdranken, macht dranken en frisdranken etc.

Geen Voordeel in Alcohol!

Te veel alcohol is schadelijk voor het lichaam en zorgt voor veel andere problemen en vergroot of veroorzaakt pijn in de gewrichten. Weinig mensen consumeren, omdat ze denken dat het helpt om de pijn te beheersen beter. Het kan geven die indruk, maar dit is misleidend. Sinds alcohol is een neurotoxine stof heeft een effect hebben op de hersenen en het onderdrukt de pijn voor een korte tijd alleen, maar het vergroot de vele andere problemen die leiden tot nog meer pijn in de gewrichten. Het andere probleem met alcohol is dat het zich verspreidt in het gehele lichaam, met inbegrip van de bloedstroom en het verzwakt de membraan van de gewrichten. Als gevolg van de gezamenlijke pijn wordt erger. Andere dan deze, het is van invloed op de lever, de nieren, de pancreases en de hersenen; dat is niet alleen verzwakt een persoon fysiek maar mentaal.

Zuur Voedsel!

Nachtschade voedingsmiddelen, zoals ze bekend zijn een zeer natuurlijke gezonde voeding onder normale omstandigheden, maar niet als het gaat om pijn in de gewrichten en artritis. Omdat ze van nature zuur zijn ze een grote bijdrage aan pijn in de gewrichten en artritis. Hier zijn enkele van de belangrijkste te voorkomen: zoals tomaten, paprika ‘ s, aardappelen, alle chilli zijn veel voorkomende inflammatoire voedingsmiddelen, aubergine, gedroogde azijn en andere soortgelijke zure voedingsmiddelen.

Verpakt voedsel!

Het eten van vlees, groenten of vruchten die afkomstig zijn verpakt in dozen met conserveringsmiddelen dan je nodig hebt om te begrijpen dat dit zijn voedingsmiddelen die leiden tot pijn in de gewrichten. Geen kwestie welk soort van verpakt voedsel dat u consumeren, zal het invloed hebben op uw gezondheid en de pijn in uw gewrichten zal verergeren. Alle verpakte voedingsmiddelen bevatten een grote hoeveelheid conserveermiddelen voor het houden van het vers en het verlengen van de houdbaarheid. Deze conserveermiddelen zijn verantwoordelijk voor vele dingen zoals pijn in de gewrichten. Dus, het antwoord hierop is, in plaats van verpakt of ingeblikt voedsel dat je moet consumeren alleen vers voedsel. Voedingsmiddelen die gluten bevatten zijn een andere bron van inflammatoire problemen en toe te voegen aan pijn in de gewrichten. Sinds gluten is niet een gemakkelijk verteerbaar materiaal en als gevolg van dit creëert indigestie en een aantal andere problemen die bijdragen aan een toename van pijn in de gewrichten. Het wordt sterk aangeraden dat mensen met artritis symptomen moet voorkomen dat voedsel dat gluten in. Net zo noodzakelijk is om toe te voegen aan deze lijst: een mengsel van beide, rust en lichaamsbeweging zijn belangrijk, met name rekoefeningen, en dit kan het beste gedaan wordt en zo vaak als mogelijk, warme baden en massages. Gezonde gewrichten moet een evenwichtig dieet, fysieke activiteit, een voldoende hoeveelheid van de rust en een positieve houding. Volg deze stappen en de resultaten spreken voor zich.

LEAVE A REPLY