Voeding en Dieet: Hoe Detox Diëten Voor U Zal Werken

Het is een algemeen bekend feit dat toxines en gifstoffen in uw lichaam. Deze het gevolg zijn van ongewenste stoffen uit het milieu en het voedsel piperine dat je eet. Ze kunnen ook worden geproduceerd door uw eigen lichaam, als een natuurlijke reactie op stress en andere externe prikkels.

toxinesWat als er een dieet dat kan spoelen ze allemaal voordat ze zelfs hun cursus in je lichaam? Voer een van de meest recente diëten: de ontgifting dieet, meer in de volksmond bekend als de detox-diëten.

Tweeledig Doel van het Detox Dieet

detoxDe belofte van het detox dieet is dit: door het plegen van in haar programma, gifstoffen en giftige stoffen opgeslagen in je lichaam, over jaren en jaren van ongezond eten en leven zal worden opgeheven. Bovendien ongezonde stoffen in voedsel zal worden uitgezet voordat het is zelfs geabsorbeerd door je lichaam systeem. Zoals het is, je lichaam op een natuurlijke manier van spoelen uit de giftige stoffen in uw lichaam. Wat maakt deze natuurlijke methode weinig effectief is wel dat voor deze toxines worden permanent gespoeld, nieuwe worden geabsorbeerd door je lichaam, nee, dank je om de dagelijkse stress en milieu-ellende. Bij het reinigen van uw lichaam van gifstoffen: dit is het eerste doel van het detox dieet.

Maar er is nog een andere, zeer populaire effect van dit dieet, en het is de primaire reden waarom de meeste mensen gaan  door middel van ontgifting: vermindering van het gewicht. Vanwege de giftige stoffen gespoeld uit uw lichaam, u vergoten water gewicht en tegelijkertijd het verbeteren van uw stofwisseling. Hoe? Stel je voor je spijsvertering als een snelweg. Zonder langzame auto ‘ s, die staan voor giftige stoffen die in de weg voor een effectieve spijsvertering, eten is meer gemakkelijk geabsorbeerd en verteerd. Best netjes toch?

Vasten en een Verhoogde Inname Vloeibare

Echter cutting edge en verleidelijk haar doelen kan, het detox dieet is niet zonder kritiek. In feite, het heeft een veel flak voor naar verluidt gevaarlijk en ongezond. Deze critici vooral de aanval van de methoden waarop detox dieet: het vasten en de toegenomen vloeistof inname.

Het detox dieet is een beetje beperkend is, gezien de doelstelling om zowel te elimineren en te voorkomen dat je uit het consumeren van dezelfde schadelijke stoffen die je lichaam niet goed. Verwacht veel groente en fruit. Maar, meer dan dat, verwachten om veel water te drinken.

Op Korte Termijn Negatieve Bijwerkingen

Voor de eerste paar dagen, zijn er een aantal negatieve bijwerkingen die kunnen optreden, afhankelijk van het type van het detox dieet je probeert. Over het algemeen echter, mensen hebben naar verluidt ervaren hoofdpijn, slaperigheid, diarree. Dit zijn natuurlijke reacties van uw lichaam om uw nieuwe dieet. Echter, deze mag niet langer dan een paar dagen tot een week. Dus als je het gevoel iets te mopperen in alle verkeerde plaatsen, geen paniek! Deze zijn op korte termijn negatieve bijwerkingen van het uitproberen van een detox dieet.

De Nodige Voorzorgen

Voor het plegen van een detox dieet, raadpleeg dan een arts of medisch deskundige voor alles. Je moet niet springen in de detoxificatie zonder mentaal, emotioneel en fysiek klaar voor.

LEAVE A REPLY