Verminderde Gevoeligheid van de Penis: Wat te Doen Als Antidepressivum Verlaten de Mannen de Blues Zingen

Rate this post

Depressie kan de mens het gevoel zo laag en triest dat seks lijkt een verre herinnering. Ondanks hun verlangen om verbonden te voelen, ze kunnen gewoon niet in staat om te reageren op een seksuele prikkel. Antidepressiva kan een geweldige hulp zijn, ook als ze in evenwicht brengen van chemische niveaus in de hersenen en laat het verdriet op te heffen. Helaas, sommige mannen kunnen ontwikkelen penis gevoeligheid van de problemen, terwijl ze het nemen van deze medicijnen. De redenen voor dit verlies zijn ingewikkeld, en een arts moet altijd worden geraadpleegd wanneer medicijnen leiden tot ongewenste bijwerkingen, maar een goede penis gezondheid op peil te kunnen helpen mannen om weer op de rails.

Drie belangrijke dingen die men moet weten over medicatie gebruik en de penis gezondheid worden hieronder besproken.

Een Veranderende Hersenen

Antidepressiva werken doorgaans door het aanpassen van zowel de productie of de opname van bepaalde chemische stoffen geassocieerd met plezier en een gevoel van welzijn. Dit zijn dezelfde chemische routes die door de hersenen gebruikt tijdens de seksuele activiteit, en soms, wijzigingen in deze circuits kunnen problemen veroorzaken mannen merken in de slaapkamer. Deze mannen voelen zich wellicht niet geïnteresseerd in seks, bijvoorbeeld, of zij kunnen het gevoel niet te bereiken of handhaven van een erectie.

In zeldzame gevallen, sommige mannen ontwikkelen een gevoel van gevoelloosheid in de penis. Ze merken dat hun seksuele ontmoetingen zijn niet zo aangenaam zijn als ze ooit waren, of zij kunnen het gevoel alsof climaxen zijn veel moeilijker te bereiken, zelfs als ze gebruik maken van technieken die ze als onfeilbaar beschouwd. Het is niet een veel voorkomende aandoening, maar die mannen die de ontwikkeling van deze problemen kunnen het gevoel alsof er een goede aanval van paniek is in orde.

Het Verkrijgen Van Medische Hulp


Verontrustende symptomen worden het best aangepakt met de hulp van een arts. Mannen die het nemen van deze medicijnen zijn, na alle, proberen om te gaan met een zeer ernstige medische aandoening heeft, en ze niet in staat voelen om gewoon het heft in eigen handen nemen en hun eigen oplossingen ontwikkelen. In plaats daarvan moeten ze afspraken maken met hun artsen en bespreken hun zorgen openlijk. Artsen hebben goede oplossingen voor handen, zoals:

Alternatieve antidepressiva. Sommige medicijnen zijn niet geassocieerd met een van deze bijwerkingen, en het maken van een schakelaar kan worden ideaal.

Taps toelopend doses. Mannen die de voortgang in de behandeling en het beheer van hun symptomen en zou het niet nodig grote hoeveelheden medicijnen en hun symptomen kunnen vervagen als hun dosis te verlagen.

Extra medicijnen. Sommige symptomen kunnen worden verbeterd door de toevoeging van andere geneesmiddelen.

Resolutie van de andere voorwaarden. Medicijnen zijn niet de enige dingen die kunnen leiden tot gevoeligheid van de penis problemen. Artsen kunnen soms spot deze bijkomende factoren tijdens het testen, en bieden behandeling voor deze problemen.

At-Home-Care

Penis gevoeligheid verlies kan leiden tot een aantal mannen om gebruik en misbruik te maken van hun apparatuur in diep schadelijke manieren. Ze kunnen gaan in blauwe plekken, masturbatie marathon sessies, bijvoorbeeld, of in dienst acrobatische moves tijdens de partner spelen. Terwijl deze beweegt kan geen kwaad in het moment, vanwege het ontbreken van gevoel in dat orgel, ze kunnen catastrofaal zijn voor de lange termijn gezondheid van de penis. Litteken weefsel kan vormen, waardoor diepe littekens in de zwellichamen, en lagen eelt kan verder verstikken de huid het vermogen om signalen van plezier.

Het gebruik van glijmiddel kan het nuttig zijn, zoals het verbeteren van het vermogen van de huid om zich goed te voelen signalen, terwijl de bescherming van littekens. Maar gezond verstand kan een goede remedie. Als een mens genezen is, climax moet niet worden beschouwd als een doel dat moet altijd worden bereikt. Het plezier van seks zou kunnen komen door intimiteit, een emotionele verbinding en een zachte touch. Het kan nog steeds een goed gevoel, fysiek en emotioneel, zelfs als een climax niet komen.

Met behulp van een penis gezondheid creme kan ook helpen. Deze producten bevatten vitaminen die kunnen voeden de zenuwcellen die de penis, die hen met de elementen die ze nodig hebben om te kunnen functioneren op topniveau. Deze producten bevatten ook verzachtende middelen die kunnen verzachten de huid beschadigd door harde behandeling. In de tijd, deze producten zou kunnen doen om een man intense opluchting.

LEAVE A REPLY