Verbinding Met Lichaam en Geest

Rate this post

Je authentieke zelf

Ik wens om u te presenteren met een ongewoon beeld van de werkelijkheid.

Voor de volgende vijf minuten, de tijd die het duurt voor u om te lezen en deze informatie integreren, ik ben van plan om een alternatieve weergave van het leven, die u niet eerder hebt beschouwd. Genieten van mij als ik schets een zaak voor de voordelen van het samenvoegen van geest, lichaam en geest.

Ik heb geschreven aanzienlijk over de geest, lichaam en geest vereniging in de afgelopen tijd. Ik verdedigen dat te verzoenen met deze elementen is van vitaal belang voor het leven van een authentiek leven.

Als ik praat over authentieke, ik verwijs naar het leven in harmonie met je ware natuur. Wanneer u op één lijn zijn met je ware wezen, je transcend opgelegde beperkingen. Het leven zich bevindt door middel van momenten van inspiratie, in plaats van de transpiratie.

Het leven heeft een betekenis en een doel op dit niveau van het zijn. Als u verbinding met geest, lichaam en geest, je ervaring: succes, het geluk, de vreugde en de volheid van het leven. U niet langer te identificeren met angst en lagere emotionele toestanden, welke plaats de onmetelijke rijkdommen op je mentale, fysieke en emotionele welzijn – in essentie, stijg je boven deze beperkingen.

Je gedachten en emoties een verlengstuk van je diepste zelf. Je ontwikkelt een hechte verbinding met je spirituele zelf, die is afgestemd op je levensdoel.

Om te ontwaken tot je authentieke zelf is om universele intelligentie om uw persoonlijke evolutie. In je jeugd en volwassen leven dat je hebt gemaakt een fictief verhaal in je hoofd, op basis van wie je dacht dat je was.

U kan schilderde een vertekend beeld op het doek van uw leven door het versterken van de volgende overtuigingen: ‘ik ben niet goed genoeg”, “ik ben niet getalenteerd genoeg” en “ik ben niet waardig ontvangen van liefde.” Het is essentieel dat u niet langer te identificeren met deze overtuigingen, want dit is niet wie je werkelijk bent.

Langzame en gestage

Om te leven in harmonie met de Natuur het plan vereist dat u samen met geest, lichaam en geest. Als je alleen maar identificeren met je lichaam bijvoorbeeld, zoals veel mensen doen, je geluk is onderworpen aan de materiële vorm. Wat gebeurt er met je zelfbeeld als je lichaam leeftijden, of je ziek wordt? Het is om deze reden dat veel mensen ten onrechte te identificeren met hun ziekte of hun ouder wordende lichaam op dit punt in hun leven – maar dat is niet wie ze zijn.

Ook het ego streeft naar versterking van haar imago door uw materiële vorm, terwijl de geest niet definiëren zichzelf door middel van labels – het is eeuwig en vormloos. Als u het op prijs dat u zijn samengesteld uit de materiële en niet-materiële zelf, je lichaam beweegt in de richting van een hogere staat van gezondheid, stralende energie, schoonheid en vitaliteit van het leven door te stromen.

Laat me om te maken een voorbehoud op dit punt – het kost tijd en inzet om door te groeien tot de persoon die ik beschrijf hier. Wat is de haast? De urgentie om gewicht te verliezen, NU is het slechts een marketing tactiek om je te beroven van je hard verdiende dollars.

De natuur doet niet inschrijven op dit ideaal, noch moet je.

Ze is geduldig en lief. Mensen zijn de enige zoogdieren waar de jongeren hebben de langste ontwikkelingsperiode – er is een reden en het doel van de Natuur is de timing. Langzame en gestage zijn van de Natuur handelsmerk – er is geen haast of urgentie om te leven.

In overeenstemming met de lijn van deze gedachte, gezondheid is niet een gebeurtenis, maar het is een PROCES dat zich ontwikkelt in de tijd. Er is geen noodzaak om haast het proces van het leven.

Een persoon die in overeenstemming is met hun authentieke karakter weet dat elke verstoring van hun welzijn is slechts van voorbijgaande aard. Ze hebben een universele opvatting dat het leven is een blijvend proces. Ze zijn niet geïnvesteerd in hun mentale of emotionele toestand, weten dat de gedachten en emoties komen en gaan als de oceaan getijden. Ze zijn getuige van hun gedachten, zoals golven in de kustlijn. Ze weten dat in de tijd, deze gedachten too shall pass – net als de wisseling van de seizoenen.

Bij de presentatie van dit stuk heb ik het vertrouwen dat u zal komen om de waarde van uw gezondheid en het welzijn in een ander licht. Ik verzeker u, dat als u verbinding met geest, lichaam en geest, je leven zal transformeren in tal van manieren. Je kijkt terug met onzekerheid en begrijpen niet waarom het zo lang duurde voor het bereiken van een gelukzalige staat van zijn.

Vergeet niet – het geduld en het doorzettingsvermogen ongetwijfeld zal voorspoedig zijn op de lange termijn. Je moet het een prioriteit van dit moment naar voren te evolueren naar iemand waardig leven op een authentieke en meeslepende leven.

LEAVE A REPLY