Top Tien Voedingsmiddelen Die U Zullen Helpen Opbouwen Van Spiermassa

gespierde man en vrouw2Als u wilt de opbouw van uw spieren, is het noodzakelijk om te eten van voedingsmiddelen die u zullen helpen samen. Gewichtheffen zal alleen zo ver gaan,  maar een dieet gericht op het opbouwen van spiermassa is belangrijk om te weten. Wat voor soort voedsel moet je eten? Hier zijn tien voedingsmiddelen die zijn bekend om te helpen met het opbouwen van spiermassa.

Kip of Kalkoen – Deze vleeswaren zijn gevuld met eiwitten en scoort hoog op de lijst van voedingsmiddelen die je moet eten wanneer het somatodrol bestellen proberen om het opbouwen van spiermassa.

Cottage Cheese – Terwijl sommige mensen kunnen niet tegen dit voedsel, het is eigenlijk heel nuttig om het lichaam bouwers en anderen die willen om hun spiermassa, omdat het wordt langzaam verteerd.

Eieren – Eieren zijn zeer hoog in eiwitten die essentieel zijn voor spiergroei.

Vis – Wanneer je eet vis (zalm met name) krijg je volop van vetzuren zoals omega-3. Als u wilt bouwen op spiermassa, eten van vis producten minstens twee keer per week.

Fruit – weet Je al dat het eten van fruit is goed voor je, omdat ze zorgen voor vezels, ijzer, zink, kalium en mineralen. Verder eten ze voor de opbouw van uw spieren.

Melk – Geen twijfel melk heeft tal van vitaminen en mineralen, samen met calcium om uw spieren een boost.

Noten Zijn een grote lage GI (glycemische index) voedingsmiddelen, die je met de energie die vrijkomt langzamer. Dit kunt u trainen om meer en harder. Noten bevatten onverzadigde vetten die goed zijn voor het opbouwen van spiermassa. U kunt ook zoeken onverzadigde vetten in olijfolie, vette vis en noten boter.

Havermout – eten zoals havermout geeft je lichaam een constante tempo van energie en stimuleert de groei in de spieren.

Rood Vlees – Veel mensen associëren rood vlees met het opbouwen van spiermassa, en met goede reden. Het is een geweldige manier om eiwit, ijzer, zink en vitaminen, die allemaal essentieel zijn voor het kweken van spieren.

Groenten, vruchten, je nodig hebt om groenten zoals wortelen, paprika ‘ s, tomaten, enz., als ze nodig zijn voor spiergroei.

Zorg ervoor dat u consumeren van grote hoeveelheden water. Water zal verplaatsen van de voedingsstoffen van het voedsel te delen van uw lichaam. U wilt ook om te eten maaltijden elke drie uur en het vermijden van suiker die is verfijnd. Eet geen voedsel dat hoog op de glycemische index, zoals wit brood en aardappelen.

Op zoek in de bovenstaande lijst, kies voedingsmiddelen voor uw spier-opbouw van het menu en samen een intensieve krachttraining routine. Als je dat doet, heb je de gespierde lichaamsbouw die u zoekt.

LEAVE A REPLY