Top Cardio-Voor Spieropbouw

hiitWat is de rol van cardio in spiermassa opbouwen?

Alle oude tijd dappere, wanneer gevraagd, zal je probolan 50 vertellen dat cardio is een verspilling van tijd. Dit is echter niet waar.

Er zijn twee belangrijke rollen gespeeld door cardio in de opbouw van spieren.

1) de spieropbouw cardio warming-up.

De beste manier om op te warmen voor het heffen van gewichten is een vijf-minuten licht cardio sessie. Naast het verhogen van uw lichaam de kerntemperatuur, maar ook verwarmt je armen en benen, zodat ze klaar zijn om op de aanval van het pompen van ijzer zonder zijn gevoelig voor letsel.

Uitgevoerd, ter plaatse joggen, met behulp van een trap klimmer of elliptische trainer of fietsen zijn enkele van de vormen van cardio die je kunt doen. Cardio bereidt uw lichaam voor het gewicht training door je  hartslag  gevaarlijk te verhogen, ervoor te zorgen dat er voldoende bloed wordt gepompt door je hele lichaam.

2) bouw van de Spier cardio voor de definitie.

Cardio speelt alleen een rol tijdens de warm-up sessie van uw oefening, en niet anders, als het uw doel is alleen om de sterkte te verhogen en spiermassa op te bouwen volume. Echter, een combinatie van hoge intensiteit cardio-en krachttraining is vereist als u wilt krijgen geript spieren en zes pack abs.

Ik heb dit al zo vaak in sportscholen in het hele land. Mensen gaan naar een sportschool, want ze willen de scheurde lichaamsbouw van hun favoriete filmster. Terwijl ze pompen van ijzer voor maanden en groter en sterker, de definitie dat ze op zoek zijn naar blijft een utopie. Je nodig hebt om spieren te bouwen cardio in je training als je wilt goed-gedefinieerde spieren. Zo zou u kiezen voor spieropbouw cardio-dat bestaat uit een lange, ontspannen lopen door dat park of 45 minuten op de loopband elke alternatieve dag?

Geen van hen.

Hoge intensiteit, lage interval cardio is de enige vorm van spieropbouw cardio-dat kan voor u ernstige definitie met een ripped look en wasbord abs.

Dat klopt; lopen op de loopband voor een uur is niet wat je hoeft te doen. Bouw van de spier cardio, net als het gewicht van de opleiding, dient te worden brutaal intens en kort voor het om echt efficiënt te zijn.

Een hoge intensiteit cardio kort na een gewicht training kan helpen om te branden maximumgehalten aan vet, zoals blijkt uit studies. Het niet hebben van de tijd plannen voor oefeningen op uw vrije dagen is een ander voordeel van het doen van cardio net na uw gewicht training.

In feite, door het toevoegen van een aantal zelfstandige spieropbouw cardio op uw vrije dagen kunt u zelfs het maximaliseren van uw vet verlies. Het is een goed idee om te beginnen langzaam als je nog nooit eerder gedaan hoge intensiteit spieropbouw cardio. Langzaam betekent niet dat je het verminderen van de intensiteit; het betekent dat je nodig hebt om het verminderen van het aantal dagen in een week dat u dit doet.

Geloof me, hoge intensiteit spieropbouw cardio is niet de makkelijkste dingen om te doen. Je spieren verbranden, en uw ogen zullen het water, en het zal u verlaten hijgend naar adem. Maar volhardend te zijn, en je zal uiteindelijk beginnen te zien van de spieren onder als het vet oplost.

LEAVE A REPLY