Set Herhalingen en Oefeningen – Hoe de Structuur van een Training

Veel mensen hebben vragen over hoe veel ze moeten doen en oefenen en hoeveel herhalingen en hoe veel oefeningen voor elke spiergroep. De vraag is erg groot en het antwoord is nog groter, aangezien het afhangt van wat uw doelen zijn.

man-uit-te-werkenAantal Oefeningen

Allereerst moeten we kijken naar het aantal van de oefeningen die je gaat doen per spiergroep. Er zijn negen spiergroepen die we kunnen onderscheiden gewoon voor de eenvoud; kuiten, quadriceps, hamstrings, buikspieren, borst, rug, schouders, biceps en triceps. De beste manier om het werk van een spier is om te maken alle werk van de spiervezels en de enige manier om dit te doen is om te doen oefeningen die werken de spieren vanuit verschillende hoeken, zodat u kunt belastingen elk deel van de spier. Vaak geavanceerde bodybuilders doen zal drie of vier oefeningen voor elke spiergroep. Dit betekent bijvoorbeeld dat voor je schouders, je zou het front lateral raises voor de voorkant deltaspier, side lateral raises voor de mediale deltaspier en reverse wat vliegt voor de achterste deltaspier.

Aantal sets per oefening

Vervolgens zullen we kijken naar het aantal sets dat u zal doen voor elke spiergroep. Ik geloof dat het belangrijk is om niet overtrain je spieren en de beste manier om dit te doen is het verminderen van het aantal sets dat u in elke training. De manier waarop ik de sets gaan wanneer heb ik een lange ontslag is een set voor elke oefening en drie oefeningen voor elke spiergroep. Je zal in staat zijn om te meten wanneer het tijd is om het verhogen van het aantal sets door te luisteren naar uw lichaam. Je spieren snel aan te passen aan elke vorm van krachttraining en dus na een paar weken zult u in staat om toe te voegen een set van één van de oefeningen en vervolgens een andere set naar de andere oefening misschien een week later en als je sterker je voelt dat je meer in je nadat je hebt rustte een beetje na een ingesteld en terug kunnen komen met een ander stel naar een verdere duw je spieren.

Aantal reps per set

vrouw-uit-te-werkenTen slotte is het aantal herhalingen je moet doen in elke set. De heersende wijsheid sinds ik me kan herinneren is dat voor een grote spiergroep als je quads, borst, rug, biceps, triceps of hamstrings je moet doen vier tot acht reps per set nadat je dit hebt gedaan een warm-up set. Voor de kleinere spiergroepen zoals kalveren, schouders, benen, moet u somatodrol kopen een hoger aantal herhalingen per set betekent dit dat u moet doen, acht tot twaalf herhalingen per set. De manier om deze sets in eerste instantie toch is de warming-up en dan een licht gewicht set met een hoog aantal herhalingen en verplaats het gewicht voor elk stel na en daling van het aantal reps en voor geavanceerde gewichtheffers de laatste set is een lager gewicht voor een hoger aantal herhalingen tot je niet bewegen kan de spier niet meer.

Wanneer een persoon begint te doen gewichtheffen is het heel eenvoudig om over dingen doen. Het laatste wat dat u wilt doen is een zware workout en dan niet in staat om uit bed te komen de volgende dag omdat je te pijnlijk. Het beste gevoel en de resultaten zijn als u gewicht ene zeggen en dan zijn een beetje stijf de volgende dag, maar voelen zich beter na wat stretchen en de volgende dag voel je geen pijn.

LEAVE A REPLY