Omgaan Met Prostatitis: Alles Wat Men Moet Weten

Rate this post

Ongeveer de helft van alle mannen zullen ontwikkelen prostatitis op enig moment tijdens hun leven, maar een onderzoek van de Amerikaanse Stichting voor Urologische aandoening die voorkomt dat slechts 15 procent van de mannen had zelfs nog nooit gehoord van de aandoening, die kan leiden tot pijnlijke ejaculatie en de urinewegen-gerelateerde symptomen. Sinds een aantal vormen van prostatitis zijn opvallend goed te behandelen als de juiste medicijnen worden toegepast, betaalt het voor mannen meer over wat er naar te kijken of en hoe de zorg voor zichzelf wanneer het probleem zich voordoet. In sommige gevallen, de juiste penis zorg kan ook helpen bij mannen voorkomen prostatitis zelfs rekening houden.

Meerdere Formulieren, Één Naam

De prostaat is een walnoot-en kleinbedrijf klier die is gelegen vlak onder de blaas van een man. Het is beschouwd als een deel van de reproductieve systeem, evenals de prostaat produceert sperma, maar het deelt dezelfde route gebruikt door de nieren. Deze gedeelde weg zou kunnen leiden tot infecties, bacteriën, gevonden in de urine kan soms kruipen in de prostaat, waardoor bacteriële vormen van prostatitis. Acute vormen van infectie kan leiden tot:

  • Koorts
  • Pijn in de rug
  • Koude rillingen
  • Pijn bij het plassen

De pijn kan overweldigend zijn, maar een snelle behandeling met antibiotica kan de truc doen en het herstel van een mens normaal is. Niet alle mannen hebben zo ‘ n gedurfde cue te volgen, echter. Er zijn subtiele infecties die kunnen leiden tot symptomen die kunnen mild en gemakkelijk voor een mens om te negeren. Een gevoel van zwaarte of milde pijn tijdens het plassen of ejaculatie kan worden al deze mannen merken. Nog andere vormen van prostatitis leiden tot geen openlijke symptomen, afgezien van een lichte zwelling van een arts zou kunnen opmerken tijdens een routine-examen.

Risico Factoren

Hoewel het waar is dat prostatitis is vaak, het is ook waar dat de toestand steeds een beetje een medisch mysterie. Jonge mannen die onbeschermde seks worden over het algemeen beschouwd als een risico voor sommige vormen van prostatitis, zoals infecties met de seksueel overdraagbare ziekten zoals HIV/AIDS en chlamydia zijn gekoppeld aan prostatitis problemen bij sommige mannen. Bovendien, mannen die heel ziek zijn en die het nodig hebben een katheter geplaatst worden als ze herstellen ook kunnen worden op een verhoogd risico voor prostatitis, omdat deze soorten van medische interventies kunnen introduceren bacteriën in het lichaam en leiden tot infecties in allerlei plaatsen. Sommige mannen ontwikkelen prostatitis redenen voor hun artsen kunnen niet goed uitleggen, maar het onderzoek gaat over dit belangrijke onderwerp.

Veilig

Pijn tijdens het plassen, verkleurde urine of pijn of pijn in de buik kunnen alle symptomen van prostatitis, en een bezoek aan de dokter kan helpen bij mannen het verkrijgen van een vaststaande diagnose. Een prostaat examen, gevolgd door de urine tests of andere laboratorium testen, kunnen helpen de artsen om te achterhalen van de oorzaak van de symptomen, en medicijnen kunnen helpen de symptomen te verminderen of het probleem weg te gaan heffen. Het vergroten van deze medische behandeling met de juiste home geval kan mannen helpen om te genezen een beetje sneller.

Het drinken van minstens acht 8-ounce glazen water per dag kan de blaas veel vloeistof voor het spoelen van schadelijke bacteriën, en deze organismen wordt snel door het lichaam als een persoon is voldoende gehydrateerd worden op deze manier. Op weg naar de badkamer wanneer de drang om te plassen ontstaat is nog gezond stap, omdat de bacteriën in staat zal zijn om het lichaam te verlaten zo snel mogelijk. Het verblijf schoon kunt houden bacteriën van het bouwen op de penis, waardoor er minder kansen voor bacteriën in het lichaam. Dagelijks spoelen met zeep en warm water kan helpen om te verwijderen common inflammatoire middelen, en dat het schoonmaken met een penis gezondheid crème is nog een voorzichtige stap. Penis-de gezondheid crèmes houden de huid zacht en soepel, waardoor minder hoeken en gaten van de droge huid voor bacteriën om zich in te verbergen. Gladde penis huid is ook een meer responsieve en ontvankelijk is, dat zou kunnen bieden mannen met de voordelen van een geheel andere aard.

LEAVE A REPLY