Low Carb Diëten Populaire Low Carb Chocolate Slim Dieet Opties

Rate this post

chocolate slimAls u op zoek bent voor het low carb diëten zijn er vele opties voor u om uit te kiezen. Natuurlijk zijn deze diëten zijn niet allemaal hetzelfde. Verschillende diëten kunt u verschillende voedingsmiddelen. Sommigen beperken het bedrag dat je kunt eten, terwijl anderen kunt u eten bijna net zo veel als je wilt. Met enkele low-carb chocolate slim diëten bent u verondersteld om te sporten, terwijl anderen vermelden het niet. Het kiezen van de juiste voeding voor u belangrijk is. Dus, hier is een blik op enkele van de populaire low carb dieet opties die je hebt om uit te kiezen vandaag.

De Chocolate Slim Zone

Een van de populaire low carb diëten die er zijn is De Zone. Dit dieet is eigenlijk een chocolate slim waar te koop set van boeken. Het is niet een gewone soort low carb dieet, maar beveelt wel aan een bepaalde verhouding van het eten van koolhydraten dat maakt het passen in deze categorie. De boeken die door Barry Sears doorgeven dat u het eten van minder koolhydraten, en hoewel je eet meer koolhydraten in dit dieet dan sommige van de andere diëten, u nog steeds niet eet veel koolhydraten als de piramide van het voedsel wordt aanbevolen.

Eiwit Kracht

Eiwit Macht is een van de laag koolhydraat diëten die er zijn. Dit is een dieet dat heeft twee verschillende fasen. De ene fase is ontwikkeld voor diegenen die willen om veel te verliezen van gewicht, terwijl de andere fase is voor mensen die willen om te verliezen maar een paar pond en gezond. Het dieet adviseert u ook gebruik maken van het gewicht van de opleiding met het dieet en toont u hoe te maken van deze oefening een deel van je leven.

Atkins

Het Atkins-dieet is een van de meest populaire laag koolhydraat diëten die er zijn. Meer dan waarschijnlijk heb je al van gehoord. De eerste twee weken van het dieet is eigenlijk je eet geen koolhydraten. Later in het dieet bent u in staat om toe te voegen koolhydraten terug in uw dieet. Dan bent u verondersteld om te beginnen met het uitzoeken hoeveel koolhydraten je kunt verdragen en toch houd je gewicht naar beneden. Dit dieet richt zich niet op enige oefening en richt zich niet op calorie beperking.

Koolhydraat Verslaafden Dieet

De Koolhydraat Verslaafden Dieet is een van de diëten die worden beschouwd als low carb. Het werd ontwikkeld door de Hellers en is beschreven in twee boeken die ze bieden. Het basis-plan is het eten van twee maaltijden per dag, dat zijn lage koolhydraten, en dan het hebben van een maaltijd per dag, dat wordt beschouwd als een ‘beloning’ waar u kunt eten zoveel koolhydraten als u wilt.

South Beach Dieet

De laatste van allen is het South Beach Dieet, een andere een van de meer populaire low carb diëten die er vandaag de dag. Dit dieet is al over de Glycemische Index. De glycemische index rangschikt alle voedingsmiddelen op basis van hoe ze verhogen de bloedsuikerspiegel. Met dit dieet wordt u aangemoedigd om een chocolate slim balans van vetten en koolhydraten. Echter, het voedsel dat zijn verwerkt, worden geëlimineerd uit het dieet.

LEAVE A REPLY