Koffie Klysma – Hoe te Gebruiken Voor Ontgifting

De koffieklysma is gebruikt voor het reinigen en ontgiften van het lichaam voor duizenden jaren. Het gebruik dateert terug tot ongeveer 4000 jaar de tijd van de Hindoeïstische Veda ‘ s, de oudst bekende medische tekst boek, en sindsdien is het gebruikt in vrijwel elke oude cultuur als een middel om te reinigen en het lichaam te zuiveren. De oude Grieken, Chinezen, Romeinen en Sumeriërs hebben alle beschreven reiniging van de darm met behulp van het klysma.

Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde (400BC) beschreven de klysma als handige manier om de darmen te reinigen. Zijn geschriften werden gebruikt in vele medische boeken en de klysma is een populaire medische behandeling van tal van aandoeningen. In de 17e Eeuw de klysma was erg populair, en de meeste huishoudens bleef een klysma kit handig. In feite was het gebruikelijk voor veel mensen om de drie tot vier klysma ‘ s per dag.

Dr. Harvey Kellogg in de jaren 1900 was beroemd voor zijn gezondheid terugtrekken, waar hij hielp vele duizenden mensen genezen van allerlei aandoeningen, voornamelijk via voeding, lichaamsbeweging en klysma ‘ s. Hij werd gemeld te hebben met succes behandeld meer dan 40.000 mensen met zijn eenvoudige maar krachtige therapieën. In feite werd hij geciteerd zeggende dat hij geloofde dat meer dan 90% van alle ziekten die invloed hebben op de mensen in verband met een slecht werkende darm, en ze kunnen worden tegengegaan door de juiste voeding, beweging en met het regelmatig gebruik van klysma ‘ s voor het reinigen van de dikke darm.

Wat Is een Koffie Klysma en Hoe Werkt het?

Een koffie klysma is een manier van de invoering van water met koffie in de endeldarm. Dit betekent niet hetzelfde effect als het drinken van koffie mondeling. De aderen in het rectum zijn zeer dicht tegen de wand van het weefsel, vandaar de koffie is opgenomen in de aderen veel gemakkelijker en in veel hogere concentratie dan wanneer het oraal wordt ingenomen. Het is vervolgens neemt u direct naar de lever door het portaal verkeer.

Bij het bereiken van de lever van de koffie en haar metabolieten (theophylline en theobromine) heeft een tweeledig effect: in de eerste plaats fungeert het stimuleren van de lever detoxificatie enzymen die zorgt voor een toename in het bloed te ontgiften en ten tweede zorgt het ervoor dat de galwegen open te volledig te geven en om meer gal. De lever is verantwoordelijk voor het opruimen van het bloed van de meeste van de afvalstoffen en giftige stoffen het bevat en als de lever niet in staat om dit te doen goed functioneren, een opbouw van toxines zal stromen je lichaam wat leidt tot ziekte en ziekte.

De koffie klysma bij juist gebruik kan leiden tot een grote boost in de functie van de lever detox enzymen (glutathion en superoxide dismutase) die direct leidt tot schonere bloed en een gezonder lichaam. Ook als de koffie klysma zorgt ervoor dat er meer gal te produceren en meer gal te stromen via de galwegen, een giftige lever reinigen van grote hoeveelheden toxines via de gal snel om het lichaam te ontgiften van grote hoeveelheden afvalstoffen. Dit geeft een snelle verlichting om het hele lichaam en kan vaak leiden tot een gevoel van welzijn en verademing, vooral voor iemand die zwaar belast met gifstoffen en ziekte.

Hoe Kan Je Een Koffie Klysma

Voor het uitvoeren van een koffie klysma moet u de volgende klysma apparatuur:

Een klysma zak met klysma mondstuk, pure biologische koffie (bij voorkeur ruwe koffie), zuiver gedestilleerd of omgekeerde osmose water, smeermiddel (olie of vaseline), een schone, rustige omgeving waar je alleen kunt zijn en zullen niet worden verstoord, en die heeft een tegel of houten vloer (in het geval van lekkage!), een handdoek, weefsels of wc-papier, een horloge of een klok, en een ontspannende muziek of een boek.

Nadat je hebt gekookt de zuiver biologische koffie voor een paar minuten op het fornuis, laat het voor 5 minuten op laag vuur. Laat ze daarna afkoelen. U moet toevoegen wat meer koele gedestilleerd of omgekeerde osmose water voor de koffie mengsel, zorg dat het op lichaamstemperatuur. Filter de koffie te zorgen dat er geen vaste bits van de koffie in het mengsel, dan giet het in de klysma zak met de klysma mondstuk geklemd gesloten. U nodig hebt om het te vullen tot de 1 liter mark.

Leg een handdoek op de vloer waar u de procedure uit te voeren, en hebben een aantal kussens klaar zijn voor de ondersteuning van uw hoofd.

Leg aan uw rechterkant en vervolgens smeer de tip van de klysma buis en ook uw anale regio met wat glijmiddel. Neem een diepe adem en steek het uiteinde van de buis in uw rectum, niet meer dan 3 centimeter.

Nadat het is geplaatst, kunt u vervolgens langzaam open de klem om de koffie mengsel te stromen in uw endeldarm. Maar doe dit langzaam als te veel vocht wordt uitgebracht te snel misschien voel je krampen en u zult niet in staat zijn om te houden van de koffie voor de benodigde tijd.

Als je langzaam plaats de koffie mengsel, het is een goed idee om te stoppen en te pauzeren als u voelt dat de druk wordt opgebouwd en vervolgens masseer zachtjes de linker zijkant van uw buik om de koffie te stromen voorbij de bocht in uw dikke darm hier bekend als de dikke buiging.

Na de koffie is ingevoegd in uw dikke darm moet u proberen vast te houden van de vloeistof voor 12-15 minuten. Dit is misschien niet mogelijk is de eerste keer dat je de klysma, maar met de praktijk zul je in staat zijn om te bouwen tot dit langzaam. Houd het masseren van je buik terwijl u wacht op de tijd te verstrijken. U kunt de rollen op je rug na enkele minuten op uw zijde, en doorgaan met het masseren.

Focus op je ademhaling als de drang om los van de inhoud van je darmen begint te overweldigen, en proberen vast te houden voor ten minste 12 minuten. Na een maximum van 15 minuten kan je dan naar het toilet en laat uw darm inhoud. Als je dit doet is het het beste om squat met je gevoel op de wc zitting zo in dat uw bovenbenen drukte tegen uw buik. Dit ondersteunt uw dikke darm en voorkomt een prolaps of zwakke punten in de dikke darm wand optreedt (wat kan leiden tot diverticular-en vaatziekten en andere problemen).

Ik heb onder andere een rauwe biologische koffie klysma als deel van mijn hele lichaam ontgiften programma, omdat ik geloof dat dit een klysma is een van de meest krachtige manieren om te ontgiften van je lever, die op zijn beurt fungeert voor het reinigen van het bloed van de vele giftige stoffen. Deze hele lichaam detox programma effectief reinigt het lichaam van gifstoffen en chemicaliën en is de ultieme manier om het zuiveren van je lichaam. Dit is de meest krachtige medische programma voor het volledig reinigen van uw lichaam van alle giftige stoffen (zowel intern als extern) die u verzameld heeft in uw weefsels de loop van de jaren die zijn de oorzaak van je ziekte en waarschijnlijk leiden tot vroegtijdige veroudering en degeneratie.

LEAVE A REPLY