Is Het Mogelijk om Vet Te Verliezen Als U geen Tijd Hebt om Te Trainen?

Ik heb gehoord hetzelfde excuus over en over…”ik heb zo veel dingen gaande op dit moment in mijn leven dat ik geen tijd heb om te trainen.” Maar is dat wel zo? “Geen tijd” hebben een goed excuus voor het niet verliezen van die laag vet die betrekking heeft op uw maag en hangt over je broek?

Nee! Het is absoluut niet een geldig excuus. Niet als je weet wat je aan het doen bent. En gelukkig, ik kan het je leren hoe om te passen een effectieve vetverbranding, workout in je gekke, drukke levensstijl.

Het eerste wat je hoeft te doen is te gaan zitten met je agenda en zie waar je kunt passen in 15-20 minuten, 3 tot 6 keer per week. Dit kan zijn over je lunchpauze. Het is misschien nadat je de kinderen naar bed. Of is het misschien de eerste ding in de ochtend, voordat iemand anders wakker wordt.

Zoek gewoon de tijd en planning zelf een afspraak om te trainen in die tijd.

Het volgende wat je nodig hebt om erachter te komen is als je kunt eigenlijk naar de sportschool voor dat 15-20 minuten of als je het kan doen de hele training van huis.

Het gaat waarschijnlijk om het makkelijker te maken de training van huis als je echt op tijd beperkt. Vervolgens heb je de apparatuur die nodig is?

U hoeft niet een groot huis sportschool om een effectieve vetverbranding training in. Alles wat je nodig hebt zijn een paar dumbbells, weerstand buizen, een stabiliteit bal en je eigen lichaamsgewicht. Al deze dingen kan worden gevonden, kunt u goedkoop en gemakkelijk bij uw lokale winkel met sportartikelen of op het internet.

Het volgende wat je hoeft te doen is het schrijven van uw programma. Je moet een plan in gedachten als je gaat om te trainen. U kunt niet alleen kiezen uit een oefening hier en daar omdat je denkt dat deze oefeningen werken. Ik heb gezien dat veel gedaan en wat je uiteindelijk doet is veel bicep krullen, crunch variaties en triceps-oefeningen.

Deze opbrengst zeer weinig in termen van vet verlies…vooral als u beperkt met de hoeveelheid tijd die je hebt.

U moet pick-oefeningen die werken veel spieren/spiergroepen. Oefeningen als push-ups, squats, lunges, pull-ups, rijen, shoulder presses, borst drukt, enz.

Deze oefeningen zorgen ervoor dat u krijgt de meest bang voor je buck in termen van vet verlies. Als u wilt om vet te verliezen, moet u gebruik maken van een veel spier en het doen van bicep curls triceps smeergeld met soep, blikjes of “roze gewichten” zal niet geven u geen calorieën verbranden.

Vervolgens moet je om de paar oefeningen gekozen in groepen genoemd supersets en tri-sets. Voor een superset, dat alles betekent is dat je 1 set van 1 oefening, onmiddellijk gevolgd door 1 set van een andere oefening voor rust 30 seconden lang en herhalen een paar keer voor een totaal van 3-4 sets. En voor een tri-set, groep 3 oefeningen samen in plaats van 2.

Het laatste wat u hoeft te doen is beslissen over uw herhaling schema. Stick 8-12 herhalingen en zorg ervoor dat de weerstand gekozen, maakt dat deze 8-12 reps moeilijk. Je moet voelen als je aan het werk bent, niet zoals je van televisie kijken.

Hier is een voorbeeld van een training. 1A en 1B zijn supersets, en 2A, 2B en 2C zijn tri-sets:

  • 1A) Push-Up – 12 herhalingen, direct gevolgd door:
  • 1B) Gebogen Over Dumbbell Row – 10 herhalingen dan rust 30 seconden en herhaal 3 keer
  • 2A) Dumbbell Lunge – 8 herhalingen per been, onmiddellijk gevolgd door:
  • 2B) Standing Dumbbell Shoulder Press – 8 reps, onmiddellijk gevolgd door:
  • 2C) Bergbeklimmer – 45 seconden, dan rust 30 seconden en herhaal 3 keer

Dat is het. Dat is uw snelle vet verlies workout, netjes verpakt en afgewerkt met een strikje. Zodat naar het krijg! Je hebt niet veel tijd voordat het leven sleurt je terug in zijn vieze vingers!

LEAVE A REPLY