Home Remedies Voor Spataderen, Effectieve Natuurlijke Behandeling

Abnormaal vergrote aderen waardoor ze blauw lijken en gezwollen zijn bekend als spataderen. Er zijn veel home remedies voor spataderen die eenvoudig te volgen en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Aders die abnormaal vergroot zijn en blauw lijken en gezwollen zijn bekend als spataderen. Sommige van de veelvoorkomende factoren die spataderen kunnen veroorzaken zijn gebrek aan lichaamsbeweging, zwangerschap, obesitas, letsel, overgewicht, langdurige constipatie en langdurige periodes. Sommige van de symptomen van spataderen kunnen zijn vermoeidheid, zwelling, krampen in de benen, rusteloosheid, zweren in de benen, jeuk en zwaar gevoel in de benen.

Huismiddel

Er zijn verschillende Home remedies voor spataderen die eenvoudig te gebruiken en effectief wanneer geprobeerd op een goede manier. Sommige van de populaire home remedies zijn:

Een van de eenvoudigste Home remedies voor spataderen is het eten van een goed dieet met veel vers fruit, groenten en vis. Probeer ook voedsel rijk aan koolhydraten en vetten te vermijden.

Juice fast is ook een van de effectieve home remedies voor spataderen. Het enige wat je hoeft te doen is sap eten voor vier tot vijf dagen zonder een andere maaltijd. Neem gedurende deze periode warm water klysma dat zal helpen bij het reinigen van de darmen en zal constipatie te voorkomen. Als je sapje voorbij is, probeer je aan een strikt dieet te houden. Voor ontbijt drink je sinaasappelsap of citroensap, voor de lunch eet je salades met olijfolie en citroensap, en probeer bij het eten gestoomde groenten te eten zoals kool, spinazie, bloemkool, wortelen en raap. Vergeet niet om geen zetmeel zoals aardappelen en brood te eten.

Warm en koud heupbad is ook zeer nuttig bij de behandeling van dit probleem.

Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks een warm en koud heupbad nemen. Of u kunt zelfs proberen koude verpakking of het besproeien van koud water op het getroffen gebied. Modderverpakking is even gunstig voor de behandeling van spataderen. Breng modder aan voordat u gaat slapen en laat het daar tot de ochtend blijven.

Dagelijks consumeren veel kersen en bramen. Ze kunnen zeer gunstig zijn in de behandeling van spataderen en zal de symptomen te verlichten.

U kunt zelfs proberen het beoefenen van yoga op dagelijkse basis. Yoga houdingen zoals gomukhasana, shalabhasana, sirshasana, viparitakarni, padmasana, vajrasana en sarvangasana zijn zeer nuttig om de druk op de aderen te verminderen door het bloed uit de benen te zuigen.

Appelcider azijn is ook een effectieve thuis remedie. Appelciderazijn op het getroffen gebied twee tot drie keer per dag op dagelijkse basis aanbrengen. Dit zal zeer nuttig zijn bij de behandeling van spataderen.

Amandelolie en vitamine-E-olie bij vermenging en toepassing op het getroffen gebied kan zeer effectief blijken voor het genezen van dit probleem. Het enige wat je hoeft te doen is kleine hoeveelheden van zowel de oliën te nemen en ze te mengen. Masseer nu het getroffen gebied met dit mengsel. Het wordt aanbevolen om dagelijks te masseren voor betere resultaten.

Tijdens het kijken televisie of het lezen van boeken is het een goede praktijk om uw benen te rusten op een stoel of stoel in verhoogde positie. Dit zal de druk uit uw aderen verminderen en helpen bij de behandeling van de symptomen.

Dit waren enkele van de effectieve home remedies die eenvoudig te gebruiken, kosteneffectief en veilig zijn om thuis te proberen zonder bijwerkingen.

LEAVE A REPLY