Hoe te Verliezen 15 Pond in 2 Weken

Hectische levensstijl en ongezonde voedingsgewoonten hebben verlaten de meeste Amerikanen met overgewicht. 61% van de AMERIKAANSE volwassenen met obesitas of overgewicht en de trend is een toenemende modus. Op een gegeven moment, bijna 70 miljoen Amerikanen proberen om gewicht te verliezen of het voorkomen van gewichtstoename. De strijd om de ongewenste pondjes heeft ertoe geleid dat veel te gaan op crash diëten, neem stressvolle werk outs, professionele hulp te zoeken, enz., enz.

Maar weet u wat de belangrijkste factor die leidt tot verlies van het gewicht is? Het is uw houding. Ja, wat is uw mening over het zelf zaken. Om te beginnen met, moet u om te beginnen een goed gevoel over jezelf. Uw mogelijkheden zijn om altijd op je hart, niet je zwakke punten. Probeer het en denk positief over jezelf in alles wat je doet, in alles wat je zoekt, en in alles wat je spreken.

Bewegen met positieve mensen, mensen die van je houden, begrijp je, en commentaar geven op je prestaties. Laat alle zette kunstenaars. Zeg maar een afscheid voor eeuwig naar die kruipt. Nu zult u realiseren dat uw vertrouwen in jezelf aan het opbouwen is. Uw gevoel van eigenwaarde te verhogen.

Gemotiveerd zijn en blijven gemotiveerd. Motivatie is de interne schijf dat maakt een persoon te bewegen in de richting van om het even welk doel hij of zij probeert te bereiken. En doorzettingsvermogen is de standvastigheid in de richting van het vastgestelde doel.

“Motivatie is, wat gaat u aan de slag en Doorzettingsvermogen is wat houdt je heen”.

Motivatie moet een reden om een noodzakelijke actie. De reden hiervoor kan verschillen met andere mensen. Wat je voelt is belangrijk over het maakt niet uit op alle andere. Wat motiveert je om gewicht te verliezen? Ben jij gemotiveerd, omdat je wilt om te kijken geweldig voor een aanstaande bruiloft, of bent u gemotiveerd, omdat je wilt om gezond te zijn? Het kennen van de reden achter uw motivatie zal u helpen bij het oplossen van uw houding in het bereiken van uw doel. Dus fix uw reden ook is voordat u aan de slag.

Het hebben van zelfvertrouwen, de motivatie en het doorzettingsvermogen zal geven u een goede start!

Nu begin je met werken op je gewicht. Vergeet niet je te verliezen 15 pond in 2 weken! Alles wat je nodig hebt is enige kennis en een goede hoeveelheid harde werk van uw kant. Wij zijn hier om u te helpen met de kennis deel. Volg de volgende. Ze zijn de basis van het verlies van het gewicht van het verlies van het gewicht expertise studies.

Vroeg wakker!

Begin de dag bij het wakker worden een uur eerder dan je normaal doet. Gebruik deze tijd om te werken elke dag. Blijf bij je beslissing niet uit welke komt. Doe krachtige oefeningen vanuit het comfort van uw huis. Ga wandelen, deze helpt je calorieën te verbranden snel. Fietsen, zwemmen, joggen, hardlopen en roeien zijn andere goede opties om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Zij kunnen u ook helpen met het shape up!

De uitoefening creëert een stimulerende omgeving die stimuleert vetverbranding. Uw energie niveaus stijgen als je lichaam te werken op de grootst mogelijke efficiëntie. Naast trainen ook scherpt je hersenen, vermindert depressie, verbetert de spijsvertering, verhoogt de kracht en het uithoudingsvermogen, verbetert de kwaliteit van de slaap, verbetert de vorm van het lichaam, voegt uitstraling van uw huid, vermindert gewrichtspijn, voorkomt dat belangrijke ziekten, verbetert de houding, verrijkt seksualiteit, verhoogt de levensduur, verhoogt de immuniteit, en verbetert de doorbloeding.

Letten op wat je eet!

Een goede gezondheid is een zegen. Gezond zijn, in werkelijkheid is over het feit dat bij een gewicht dat goed is voor uw leeftijd, lengte en geslacht. Een dieet betekent niet ontnemen of te verhongeren jezelf. Het betekent slechts dat u beperkt uw keuze in eten.

Hier zijn een aantal voedingsmiddelen die u helpen bij het verbranden van overtollig vet

Eieren: Eieren worden gegeten met mate, vooral in gevallen van een te hoog cholesterol. Ze bevatten vitamine B12. Vitamine B12 aids in de stofwisseling of verbranding van vetten.

Olijfolie: Olijfolie is het recht vet, dat helpt bij het verminderen van de honger. De omega-3 vetzuren in hen helpen om het cholesterolgehalte te verlagen.

Bonen: Bonen zijn laag in calorieën en rijk aan vezels en eiwitten. De vermindering van het gewicht rond de taille en de toning van de spieren kunt trainen zijn geholpen door deze.

Gerst: Gerst is hoog in beta-glucan, een oplosbare vezel. Dus het heeft uitstekende cholesterol verlagende effecten. Het vermindert ook het risico van hart-en vaatziekten, ouderdoms-diabetes, en obesitas.

Groenten: Groenten zijn rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. Ze geven je een gevoel van de maag volheid zelfs toen gegeten in minder bedragen.

Zuivelproducten: Zuivelproducten bevatten calcium die helpt bij het afbreken van het vet rond de buik. Calcium kan zelfs voorkomen dat de vorming van vet in de buik gedeelte.

Thee: Thee zit vol met anti-oxidanten. Dit verbetert de gezondheid van hart en ook verbrandt meer vet door het versnellen van de stofwisseling.

Havermout: Havermout heeft eiwitten en gezonde oplosbare vezels, wat zorgt voor energie en helpt om weg te blijven van vette snacks.

Verhoog uw inname van water. Dit is het makkelijkste om te doen, maar het speelt een belangrijke rol in het verlies van het gewicht door het versnellen van uw stofwisseling, zorgen voor een goede spijsvertering, en door de hydraterende uw lichaam! Alle organen en functies vereisen de aanwezigheid van water. Een goed gehydrateerd systeem functies snel en efficiënt kunnen werken. Het drinken van de juiste hoeveelheid water maakt je energiek. Het drinken van water helpt ook om je te ontdoen van sterke cravings voor voedsel. Drink minstens 8 glazen water per dag.

Voldoende slaap te krijgen!

Ontspannen, voldoende slaap te krijgen. Slaap minstens 8 uur op een dag. Let ook op dat je de slaap niet voor meer dan 9 uur. Studies tonen aan dat slapeloosheid en gewichtstoename zijn duidelijk gekoppeld. Het nalaten om een volledige nacht is het geluid van slapen op een regelmatige basis kan leiden tot gewichtstoename.

Volgens Dr. Plamen Penev, van de Universiteit van Chicago, “Verminderde slaapduur is uitgegroeid tot een gemeenschappelijke aspect van de westerse levensstijl, bepaald door fysieke inactiviteit en te veel eten.”

Slaaptekort kan ook leiden tot ernstige lichamelijke en psychische stoornissen. Het vermogen om te denken, omgaan met stress, onderhoudt een gezond immuunsysteem, en de mate van emoties, worden belemmerd door onvoldoende slaap.

De hierboven genoemde zaken zal voorzien in een gezonde stijl van leven in u, die op zijn beurt zal leiden u naar uw doel van het bereiken van je gewenste gewicht te verliezen 15 pond in slechts 2 weken!

LEAVE A REPLY