Hoe Langer – 5 Tips over Hoe om Langer Laatste

Premature ejaculatie kan laten beide partners het gevoel verdrietig, verward en gefrustreerd. Terwijl de man bereikt een climax snel, de partner is leeg, geen climax. Hoewel hij niet te zeggen, de vraag hoe om langer laatste in bed is blijven spelen in de men ‘ s mind.

premature-ejaculatieEr zijn een paar tips en trucs die u kunt doen titan gel om langer laatste in bed. Hoewel er geen garantie dat alle methoden die zal werken voor u, ik ben zeker dat het zal helpen in een of andere vorm.

Tips en techniek op hoe langer duren

Routine Kegel oefening

Onderzoekers ontdekten dat mannen die zijn toegebracht met premature ejaculatie hebben in hun bekkenbodemspieren een veel sneller, neurologische reactie. Dus als de voortijdige ejaculatie is te wijten aan neurologische factoren bepaalde Kegel oefeningen kunnen worden gedaan om voor hen te krijgen en hun bekkenbodemspieren vrijwillige controle en dit op zijn beurt geeft hen controle over hun hoogtepunt. Een ander voordeel van deze Kegel oefening is dat het geeft hen een sterkere erecties. Dit zal ook helpen om te voorkomen dat erectiele disfunctie.

Psychotherapie en counseling

Deze methode is het meest effectief als zowel de paar bijwonen van de sessies of begeleiding samen. Persoonlijke problemen en conflicten kan vervolgens uitgedrukt worden en opgelost. Problemen zoals stress, angst, frustratie, wrok en het gevoel van onbemind kan bijdragen aan vroegtijdige climax. Hoe langer het wordt gebotteld, hoe langer het lijden, die uiteindelijk zou kunnen leiden tot scheidingen.

Medicijnen

Voor de behandeling van voortijdige zaadlozing er zijn 2 klassen van medicijnen die vaak gebruikt worden. Deze zijn onder plaatselijke verdoving crèmes en bepaalde antidepressiva.

Anti Depressivum Drugs

Artsen per ongeluk ontdekt in de jaren 1990 dat bepaalde antidepressiva hadden een ongebruikelijke kant effect van het uitstellen van de ejaculatie. Dus het was inderdaad zeer nuttig als ze helpen verlengen de levensduur van climax. Echter, deze antidepressiva worden meestal niet goedgekeurd voor de behandeling van voortijdige climax hoewel studies hebben aangetoond dat ze effectief en veilig.

De sensibiliserend Crèmes

Te verhogen stimulatie plaatselijke verdoving of de sensibiliserend crème kan worden toegepast op de eikel van de penis 10 tot 30 minuten vóór geslachtsgemeenschap. Dit vermindert gevoel op de penis, houd om in erectie blijven en zo bij te dragen aan het verlengen van de lengte van tijd voordat eindelijk het ejaculeren.

Ontdek hoe langer een kwestie vragen door vele mensen over de hele wereld, van verschillende leeftijd, etnische groepen aan verschillende culturen.

LEAVE A REPLY