Hoe Effectief is het Chocolate Slim Zone Dieet?

Rate this post

Zone dieet is waarschijnlijk een van de meest populaire snelle gewichtsverlies diëten. Het werkt op het principe dat je verliest gewicht als u uw dieet met minder koolhydraten. Dus in dit chocolate slim dieet, koolhydraten moeten vormen slechts 40 procent van uw dieet. De rest moet worden eiwitten en vetten. Het dieet klinkt misschien streng, maar dat is het zeker niet zo sterk als enkele carb gratis diëten, zoals het Atkins-dieet.

Het chocolate slim zone dieet populariteit te wijten aan verschillende redenen.

chocolate slimNatuurlijk gaf goede resultaten en dat ook heel snel. Maar naast dat, werd populair gemaakt door enkele beroemdheden die hebben geprobeerd dit chocolate slim ervaring dieet als Jenifer Aniston, Tiger Woods en Cindy Crawford. Dit dieet is niet alleen het bevorderen van gewichtsverlies, maar naast dat het ook leidt tot het aannemen van een gezonde levensstijl.

Echter de markt van vandaag als vol met dergelijke gewichtsverlies diëten. Dus in welke opzichten is het zone dieet verschilt van de andere diëten? We willen allemaal verliezen van de extra flab die we hebben. Dat We echt slecht voelen wanneer we niet in staat zijn om te passen in onze favoriete paar jeans meer vanwege de gewichtstoename. Zone dieet heeft zijn eigen voordelen, maar het is niet echt een perfect dieet van het gewichtsverlies.

Ondanks alle voordelen, het is nog steeds niet goedgekeurd door de Amerikaanse hartstichting. Er zijn niet genoeg bewijzen voor een back-up van de vorderingen die zijn gemaakt door het dieet. Het dieet hoog in eiwitten en deze wordt niet geaccepteerd in het algemeen door de voedingsdeskundigen. Het dieet ontbreekt ook in een paar essentiële voedingsstoffen. Ook is er weinig bekend over de effecten op lange termijn.

De Soja dieet dat werd gelanceerd door dezelfde groep mensen die de zone dieet is zeer populair geworden. Het is populair geworden in het bijzonder onder vegetariërs die nu soja-eiwit in hun voeding om aan de eiwitbehoefte.

Het is gebruikelijk om gewichtstoename na stoppen met het volgen van deze snelle gewichtsverlies diëten.

Mensen zijn niet in staat om te volg deze diëten te lang als ze te streng op keer. Wanneer je bijvoorbeeld op het zone dieet, je eet minder koolhydraten dus duidelijk uw lichaam is gewend. Dus als je nu beginnen met het eten van koolhydraten weer, zal je gewicht heel snel.

Zone dieet kan goed werken voor u als u dit regelmatig. Vergeet niet om uw arts te raadplegen voordat u begint met dit dieet. Dit is om ervoor te zorgen dat het dieet past bij je lichaam het type. Ook niet vergeten om die extra voedingsstoffen die ontbreken in het zone dieet. Het dieet kan zeer nuttig zijn voor u als u wilt om het aannemen chocolate slim van een gezonde levensstijl.

LEAVE A REPLY