Haarverwijdering, Permanent

Harig zijn en laten zien is zeker geen optie als je het over vrouwen hebt. Zelfs sommige mannen willen haar verwijderen-denk aan bodybouwers: hun fans willen spieren, lijnen, randen zien, geen trossen krullend haar die overal groeien.

Er zijn vele methoden voor haarverwijdering, zoals scheren, waxen, gebruik van ontharingscrèmes, epileers, lasers of elektrolyse. Laser haarverwijdering kan in sommige gevallen een aanvaardbaar of zelfs beter alternatief zijn, maar laser is meestal niet genoeg op zichzelf om alle transsexuele gezichtshaar permanent te verwijderen.

Androgeen-gedreven haar

Vooral gezichtshaar, is een bijna universeel probleem voor transseksuele vrouwen. Het is een van de moeilijkste problemen om op te lossen, en het verwijderen ervan zal vaak essentieel zijn voor assimilatie.

Laser haarverwijdering steunt op een laserlicht om de haarzakjes die haar produceren te beschadigen. Sommige kiezen voor andere haarverwijderingsmethoden zoals elektrolyse, scheren, waxen, en het gebruik van ontharingscrèmes.

Plukken haar met pincet is een effectieve manier om haar te verwijderen, maar kan zeer tijdrovend.

Waxing-kleverige was wordt verspreid op het gebied van de huid waar het ongewenste haar groeit. Waxing laat het gebied glad en is langdurig.

Ontharingsmiddel-een ontharingsmiddel is een crème of vloeistof die haar van het oppervlak van de huid verwijdert.

Tips Voor Het Verwijderen Van Haar

Gebruik geen Ontharingsmiddelen om het risico van chemische brandwonden op de gevoelige huid in dit gebied te vermijden.

Breng deodoranten of parfums niet direct na het scheren op de huid aan op basis van alcohol. Volg deze basisregel: als het prikt of pijn doet, moet je het niet gebruiken.

Wenkbrauwen maken het gezicht voor mannen en vrouwen. Unibrows en potlood dunne lijnen zijn eruit. Laat ons de wenkbrauwen perfect voor u ontwerpen. We hebben er gevoel voor.

Scheren is ook de meest tijdelijke haarverwijderingsmethode.

Verwijder zorgvuldig ingegroeide haren met een pincet en zorg ervoor dat u uw huid een of twee keer per week schrobt om te voorkomen dat haren groeien.

Als je niet tegen haarverwijdering kunt, maar je wilt niet dat het zichtbaar is, kun je het bleken. Bleken verlicht het haar dichter bij de huidskleur, zodat het niet zo gemakkelijk kan worden opgemerkt. Gebruik alleen speciale lichaamshaarkleurstoffen.

Scheren is prima, maar plukken niet, als je doel permanent haar verwijderen is. Tweezen of waxen wordt gezien als trauma door het lichaam waardoor na verloop van tijd het haar sterker wordt. Dus scheren of knippen tussen elektrologieafspraken is de voorkeur.

Variaties in wax behandelingen kunnen komen uit het gebruik van verschillende soorten vloeibare haarverwijdering, verschillende wax strips, of olie als een huidbarrière in plaats van poeder. Vloeibare haarverwijdering vindt plaats in de vorm van honing of crème (voor gevoelige huid).

Wax strips zijn gemaakt van hetzij een Moslin (dikke doek), hetzij een Pelin (dik papier). Een zeer dunne laag olie zoals druivenzaad of Eucalyptus kan rustgevend zijn en de plaats innemen van poeder als barrière tussen was en huid.

Veel plezier en spaar geld voor jezelf, vrienden en familie door het uitvoeren van de dienst op hen. Ze zullen onder de indruk zijn van uw vaardigheden en u zult beloond worden met het verwijderen van ongewenst haar.

LEAVE A REPLY