Geest, Lichaam, Geest – Genezing is Mogelijk

Bijna elke dag, lijkt het wel, ik hoor van mensen die het hebben opgegeven. Het is het meest ongelukkige. “Ik heb DIT,” zeggen ze. “De dokter zei dat dus. Er is geen genezing.”

“Ik neem de pillen, maar ze zijn echt niet werken. Ik voel me nog steeds slecht, en de pillen voel ik me erger. Er is geen genezing mogelijk. Het is hopeloos. Ik ben gedoemd tot een leven van pijn.” Of armoede. Of eenzaamheid. De “ellende” kunnen verschillen, maar de essentie van de situatie is hetzelfde. Dingen kijken graf, en de persoon wordt overweldigd.

Hier is wat ik echt wil weten. Waar is de dokter, of de relatie-expert, of de financieel adviseur die echt zei dat de zaken er hopeloos? Over het algemeen nergens te vinden.

* De arts kan echt hebben gezegd: “ik hoef niet meer te bieden.”

* De financieel adviseur zou gezegd kunnen hebben: “Je diep in de schulden.”

* De relatie-expert zou hebben uitgedrukt, “Je klinkt zeer behoeftige — als een slachtoffer.

Elk van deze verklaringen uitdrukking van een objectieve deskundige overzicht van uw huidige situatie, en het kan niet vrij. Maar over het algemeen zal de expert niet suggereren dat je op te geven. Je concluderen dat alles hopeloos is gebaseerd op het feit dat de dingen die je geprobeerd hebt tot nu toe niet hebben gewerkt zoals je het verwacht had dat ze zouden zijn.

In mijn wereld, elk van de drie “expert” uitspraken zegt hetzelfde. De conventionele manier van het doen van dingen … de strategieën die je hebt opgevolgd tot nu … hebben niet gekregen waar je echt wilt om te eindigen. Daarom is het tijd om iets anders te proberen.

Een aantal jaren geleden bezocht ik een seminar. De heer leidt onze groep maakten een diepgaande verklaring van perspectief. “Als ik ging naar de dokter en hij vertelde me dat ik zou dood in zes maanden als ik volgde zijn advies” de heer begon, “ik denk dat ik zou kijken voor een nieuwe dokter.”

Wat als we waren allemaal te volgen die logica? De heer toonaangevende mijn seminar leefde vanuit een positie van “natuurlijk is er een oplossing, ik heb net te vinden.” Dus veel van de mensen die ik ontmoet zou kunnen hebben rijker leven dan ze ooit had kunnen denken als ze konden vinden hun weg naar die plaats. Ik denk dat we allemaal kunnen, want op een zekere hoogte zijn we allemaal “blind” onze “blinde vlekken.”

Laten we eens kijken naar hoe het leven eruit zou kunnen zien vanuit een positie van “Healing is altijd mogelijk!”

Het eerste wat we zouden willen verkennen, is een definitie van genezing. Heelheid, noemen ze dat. Vrede van de geest. De uiting van de volheid van de “u” met niets ontbreekt of is weggelaten. Heelheid is het domein van de geest, en het is altijd binnen handbereik. Er zijn twee dingen los te laten om te komen tot de staat van heelheid, overvloed, of verbondenheid, dat kan je zo intens naar verlangen.

Het loslaten van de illusie dat “u” in rekening gebracht. Laat de reflectie van perfectie die je oproep Geest, Schepper, God, te stralen en te leiden. U don ‘ t hebben om dit allemaal zelf. Slechts bereid zijn om richtingen te volgen.

Loslaten van de gedachte dat de manier waarop je moet altijd dingen gedaan is de enige aanvaardbare manier om te leven. Hoe heb je altijd dingen gedaan heeft gekregen waar u bent vandaag. Toegegeven, je hebt overleefd en zijn nog steeds hier om het verhaal te vertellen. Maar als u niet tevreden bent met het verhaal dat je vertelt, dan overwegen dat er misschien een andere manier te worden. Probeer het gewoon. Als u niet tevreden bent met de manier waarop dingen nu, wat heeft u te verliezen?

Het hebben laten gaan die twee illusies, er is een belangrijk ding om op te nemen. Het is een gewoonte van het luisteren. Vraag uw diepe vragen. Maak ruimte in, die horen in een reactie. Het maakt eigenlijk niet uit in wiens stem het antwoord komt terug. Een radio-omroeper, een favoriete auteur, een e-mail van een vriend, de hond, de Esdoorn in de achtertuin, of uw eigen vertrouwde innerlijke dialoog.

Vanuit een positie van “alles is mogelijk, ik moet gewoon accepteren de begeleiding die ik heb ben aangetoond,” nemen het perspectief dat elke nieuwe inzichten die je mogen ontvangen vandaag zijn stukjes van de oplossing. Oordeel niet over dat ze onpraktisch of te duur is of te veel werk. Gewoon proberen hen op. Stel er is een weg, en dat zal de weg worden weergegeven.

Luisteren. Genezen. Het is altijd mogelijk!

SHARE
Previous articleNuttige Eigenschappen van Honing in de Zorg van de Huid
Next articleJicht – Pijnlijke Kristallen in de Gewrichten

LEAVE A REPLY