Fat Killer – meningen, prijs, waar te kopen

Waarom Aërobe Training krijgt U Niet het Lichaam dat Je Wilt

Het verbranden van Vet – Waarom Aërobe Training krijgt U Niet het Lichaam dat Je Wilt, en Anaerobe Training!

Tegen de tijd dat je dit leest, de concurrerende bodybuilding Fat Killer seizoen zijn in volle gang. Voor degenen onder u die niet concurreren, kan het ook betekenen dat het tijd is om de blote huid te laten zien dat je lichaam zo hard gewerkt hebben voor in de winter. Één van beide manier, het verbranden van opgeslagen lichaamsvet hoog op uw prioriteiten. Lees verder: www.fatkiller.nl

Fat Killer – Nederland, samenstelling, commentaar, oplichterij

Terwijl aërobe training is Nederland grotendeels gebleven tegenstand voor de vetverbranding Fat Killer eigenschappen, het is tijd om opnieuw een “nieuwe” speler in de zoektocht naar lichaamsbouw perfectie–anaërobe training. Lees meer op de website van de fabrikant: www.fatkiller.nl

Voor de eenvoud, aërobe wordt gedefinieerd als het gebruik van zuurstof voor energie, terwijl anaërobe zal verwijzen Fat Killer naar het gebruik Nederland van chemische stoffen (ATP en CP) en suikers (glucose) voor energie.

Dit is belangrijk, zoals samenstelling we zullen verwijzen naar deze substraten vaak. Op een gegeven moment, tijdens een bepaalde activiteit, is er een Fat Killer mix van vetten en suikers gebruikt voor energie. In het ene uiterste-slapen-het overgrote deel van de energie voor het uitvoeren van routinematige metabolische commentaar processen is afgeleid van het opgeslagen vet.

Om die vraag te Fat Killer beantwoorden, moeten we ons toch een beetje “oefening wiskunde”. Ik weet dat het saai is, maar het is van vitaal belang voor de samenstelling discussie. Tijdens een lage intensiteit (d.w.z. 50-60% HR max), de lange duur van de oefening, een groot percentage van de energie is afkomstig van de mobilisatie van de opgeslagen vetweefsel, in andere woorden, je bent Fat Killer meer vetten verbranden dan suikers.

Tijdens een hoge intensiteit (d.w.z. 85-90% HR max), de korte duur van de gebeurtenis, de meerderheid van de energie gebeurt via fosfaten en anaërobe glycolyse, of het gebruik van chemische stoffen commentaar en suikers voor Fat Killer energie. Vanwege de hoge intensiteit en korte duur, zuurstof speelt een zeer kleine rol in de productie van energie.

Laten we breken. Als we twee scenario ‘ s, het zal duidelijker worden hoe de anaërobe activiteiten zijn de Fat Killer beste methoden van de vetverbranding.

Joe loopt op een loopband oplichterij gedurende 40 minuten op een lage intensiteit (op ongeveer 3,5 km / u). Hij gebruikt Fat Killer ongeveer 3/4 van zijn calorieën uit vetten en 1/4 van suikers over de 40 minuten.

Suzy loopt sprints op een ovale track, afwisselend lopen op 100 meter en het lopen van 100 meter. Dit doet ze voor 15 minuten. Ze gebruikt bijna al Fat Killer haar energie uit de opgeslagen glycogeen en de rest van chemische oplichterij stoffen en bloed suikers. Meer info hier: www.fatkiller.nl

Fat Killer – meningen, forum, recensie, bijwerkingen

Suzy zou verbrandt de meeste Fat Killer calorieën uit vet, niet terwijl ze bewegen, maar over een periode van 24 uur! Dit is omdat meningen het absolute aantal verbrande calorieën is veel hoger voor Suzy dan voor Joe. Lees er meer over: www.fatkiller.nl

Terwijl Joe verbrande aantal calorieën terwijl je op de loopband, zijn intensiteit te laag was om stoke zijn stofwisseling Fat Killer voor de rest van de dag. Dus, in essentie, toen hij stopte met trainen, zo ook de vetverbranding, terwijl vier meningen uur later, Suzy is nog steeds het gevoel van de effecten van haar sprints via een Fat Killer hogere stofwisseling en een verhoogde thermogenese.

Voordat we verder gaan, laat snel samenvatten:

o Aërobe oefening maakt gebruik van een relatief groot percentage forum van de calorieën uit vet, maar alleen zo lang als de duur last.
o Anaërobe oefening maakt gebruik van een absolute Fat Killer groter percentage van de calorieën uit vet over een recensie periode van 24 uur. Dit fenomeen is de zogenaamde EPOC, of Excess Post-exercise Oxygen Consumption.

Bent u nog steeds problemen forum hebt met het gebruik hiervan? Hier is een perfecte echte wereld analogie: Vergelijk de lichaamsbouw Fat Killer van een sprinter en een lange-afstand loper. Terwijl de runner is mager, het is de sprinter die is versnipperd.

Het is de sprinter die het laagste percentage lichaamsvet. Het is de sprinter die treinen met korte stoten en de korte duur. In andere woorden, het is door Fat Killer de anaërobe mechanismen die hebben toegelaten dat de sprinter te recensie bereiken zijn lichaamsbouw.

Terwijl ik pleit niet voor een totale switch te sprinten als een middel om het verminderen van lichaamsvet, wat ik Fat Killer beweer, is om dit gebied te verkennen. Als er niets anders, kunt u wisselen tussen de traditionele aërobe activiteiten en anaërobe activiteiten. In de box hieronder een paar voorbeelden van Fat Killer de anaërobe bijwerkingen protocollen.

o Afwisselend 100 yard sprint met 100 erf loopt op een ovale track (zie beginner ‘ s voorbeeld in kader hieronder).
o Uitvoeren van een trap op een lokale school en loop terug naar waar je begon.
o Sprint voor 60 seconden en rust 15 seconden op Fat Killer een loopband. Dwars over de band voor het 15 seconde rust. Proberen te houden van dit werk : rust verhouding in de buurt van 4 : 1 mogelijk.
o Sprint een heuvel op en lopen terug naar waar je begonnen bent.
o het Gebruik van een stappenmotor of stationaire fiets, het instellen van de belasting (niveau) om een weerstand die je kunt volhouden voor niet meer dan één minuut, dan wisselen naar een veel Fat Killer lagere bijwerkingen weerstand voor 15 seconden. Golven op deze manier ook de rest van de sessie. Lees verder: www.fatkiller.nl

Fat Killer – hoe te gebruiken, ingrediënten, contra-indicaties, effect

Bovenstaande zijn Fat Killer slechts een paar suggesties, maar er zijn veel hoe te gebruiken creatieve manieren om dit werk te maken. Hier zijn een aantal elementaire herinneringen:  Lees er meer over: www.fatkiller.nl

1. Houd de intensiteit hoog…>85% van uw maximale ingrediënten hartslag. Een hartslagmeter is ideaal voor de berekening.
2. Houd de korte duur….niet hoe te gebruiken meer dan 20 minuten. Dit is zeer belastend en kan bijdragen aan systemische overtraining als Fat Killer verkeerd gedaan. Een warming-up en cooling-down.
3. Het uitvoeren van twee of drie keer per week.
4. Afgewisseld met lagere intensiteit workouts zoals gegarandeerd.
5. Gebruik een progressieve model, aka gebruik uw gezond verstand! Laat u niet misleiden door de korte duur van deze Fat Killer benadering-dit is heel hard! Gebruik rustdagen om te rusten!
6. U zult merken contra-indicaties dat veel van de bovengenoemde voorbeelden in de doos zijn niet continu; een hoge intensiteit van het werk kan niet worden volgehouden ingrediënten voor zeer lange als gevolg van pH schommelingen in het bloed (ook wel bekend als de toename van melkzuur). Dus, veel van wat u probeert te effect doen zal zijn in een interval mode.
7. Tot slot, om letsel te voorkomen, moet u beginnen bij de onderkant van alles–frequentie, duur en intensiteit. Als u bijvoorbeeld start met het runnen van 100 yard sprint met geen ervaring in het leiden van korte afstanden, zult u Fat Killer meer pijnlijk dan een been training die je ooit hebt gedaan! U kunt het manipuleren contra-indicaties van verschillende variabelen om succes te garanderen. Een snelle steekproef routine volgt

10 Snelle Voedsel Dat OK Voor een Dieet

Soms zijn we in een crisis en kan het gewoon niet te voorkomen dat die door die drive-through. U zou in een grote time rush, u zou kunnen worden met vrienden en besluiten te gaan, of je kan het gewoon niet kunnen weerstaan. Als Fat Killer u een of andere manier suckered in te gaan op een fast food joint of twee keer per effect maand, denk niet dat uw dieet is geruïneerd. Lees meer op de website van de fabrikant: www.fatkiller.nl

Fat Killer – prijs, online, waar te kopen, apotheek

Je kan nog een aantal gezonde beslissingen te nemen op het fast food restaurant. Maar zorg ervoor dat dit Fat Killer niet een dagelijkse prijs gebeurtenis. Voordat we daadwerkelijk gaan in wat wordt er eigenlijk beter dan anderen, laat de kap van een paar spelregels en tips: Meer info hier: www.fatkiller.nl

Als u bestelt een hamburger, altijd vragen om geen mayonaise of dressing, en geen kaas. Deze items zijn super Fat Killer hoog in vet en totaal overbodig. Seizoen prijs met ketchup en mosterd in plaats daarvan.
Vermijd shakes als de pest. Niet heel veel voedingswaarde en ton van calorieën. Een shake kan overal zijn online van 400 tot 1000 calorieën.
Wilt u friet? NEE! Terwijl de heerlijke frites zijn gewoon Fat Killer een andere bron van onnodige calorieën en vet.
Salades zijn niet altijd een gezonde optie. Het Zuidwesten Salade bij McDonalds heeft 530 calorieën en 26 gram vet. Een Big Mac heeft 540 calorieën online en 29 gram vet. Niet heel veel beter. Salades kunnen een goed alternatief zijn, maar zorg ervoor dat je weet wat je doet.
Kip of Vis zijn niet altijd beter dan rundvlees. Een hamburger bij McDonalds heeft 250 Calorieën en 9 gram vet. Een McChicken heeft 360 calorieën en 16 gram vet. Een Filet-O-Fish heeft 380 calorieën Fat Killer en 18 gram vet. Dit is omdat deze items waar te kopen worden gefrituurd.
Minder is meer! Als u niet wilt om te kijken als een dieet-freak in het bijzijn van je vrienden het analyseren van de voeding brochure alvorens te bestellen, gewoon om een kleinere maaltijd. Het bestellen van een hamburger is ok.
Krijg een water. Bespaar geld en een aantal calorieën. Een medium Fat Killer frisdrank zal u een paar honderd extra waar te kopen lege calorieën.

Ok, hier zijn mijn top keuzes voor elk van de grote fast food restaurants:

McDonalds – Als je honger hebt, krijg je de Premie Aziatische Salade met gegrilde kip en geen kip op alle. Voeg de sesam en Fat Killer gember dressing en je doet het vrij goed. Ergste geval (u krijgt de kip) u op 390 Calorieën en 12 gram vet voor een apotheek volledige maaltijd. Als u sla dan de kip, bent u bij 240 calorieën en 9 gram vet.
McDonalds – Als u gewoon op zoek naar een snack, neem dan een gewone hamburger. Met slechts 250 calorieën en 9 gram vet, je bent niet op zoek te slecht voor een semi-maaltijd.
Burger King – BK is een beetje erger dan Micky-D ‘ s. Als u op zoek bent voor een volledige maaltijd, krijgen de TenderGrill Kip groene Salade met een Lichte Fat Killer italiaanse Dressing. Dit zal je 400 calorieën en 18 gram vet.
Burger King – Voor een snelle hap, pak een Whopper Jr met geen mayo (250 calorieën, 12g vet) of een BK Veggie met geen mayo (350 calorieën, 8g vet).
Wendy – Wendy ‘ s heeft een aantal goede opties. Voor een maaltijd, ga met de Ultieme Kip van de Grill. Slechts 320 calorieën en 7g vet.
Wendy ‘ s – Snack: Ga met een Hamburger Jr. 220 cal ‘ s en 8g vet.
Taco Bell – De bel kan moeilijk zijn, want meestal voel je je gedwongen om meerdere dingen. Wees niet! Laat je tevreden zijn met slechts een paar items. Taco Bell heeft een “Fresco Menu” – altijd bestellen Fat Killer van dit. Voor een maaltijd, ga apotheek met de Fresco bean burrito voor 330 cal ‘ s en 7g vet.
Taco Bell – Voor een snack, ga met een Fresco Ranchero kip zachte taco of Fresco gegrilde biefstuk zachte Fat Killer taco voor ongeveer 160 calorieën en 4 gram vet.
Jack in the Box – Voor een volledige maaltijd, wees voorzichtig. Voor de Aziatische kip salade met gegrilde kip en een laag vet-balsamico dressing. Dit zal alleen kost je 200 calorieën en 3 gram vet. Wees voorzichtig met andere salade/dressing combo ‘ s, omdat ze zou kunnen lopen je 600 calorieën en 20 gram vet.
Jack in the Box – Snack: Voor de Gegrilde Kip Strips voor 180 calorieën en 2 gram vet!
Ik hoop dat ik genoeg info om je op weg. Probeer te voorkomen Fat Killer dat fast food restaurants als op alle mogelijke, maar in het zeldzame geval dat u aan de duik, je wordt voorbereid.c Lees verder: www.fatkiller.nl

LEAVE A REPLY