De 2 Onuitgesproken Delen van de Aërobe Sporten die U Moet Weten

aerobeDus je hebt besloten om te profiteren van aërobe oefening, want deze wil ik u feliciteren. Maar als je niet op de hoogte zijn van de twee onuitgesproken delen van de aërobe sporten dan val je plat op je gezicht. Een goede kennis van wat je je zelf in is zeer belangrijk voordat u naast om te profiteren van elk type van oefening programma. De twee onuitgesproken delen van de aërobe de uitoefening van zijn niets echt ernstig, maar de twee punten ben ik het gaan maken in dit artikel zijn zeer belangrijk voor u om te begrijpen als je hoopt om succesvol te zijn.

Aerobics wordt verondersteld om te beginnen met een warming-up

Je moet jezelf voor te bereiden op de training te volgen wanneer u gebruik maakt van een dergelijke oefening programma. U hebben om ervoor te zorgen dat u waarschijnlijk warming-up anders zul je de strijd aan uw training. U kan ook leiden tot onnodige problemen die vermeden had kunnen worden als u zou hebben gezorgd waarschijnlijk warming-up. De warming-up is meestal gewoon een serie van licht strekt zich uit en misschien een beetje te licht uit te oefenen voordat de echte test begint. Dit is gewoon om je lichaam goed bereid voor wat er komen gaat.

De Cool-Down

Het afkoelen is een ander concept dat veel mensen die besluiten om in de aërobe sporten niet begrijpen. U moet koel je zelf langzaam naar beneden na je training is voltooid, als u niet begrijpt de redenering hierachter  is eenvoudig. De warming-up is ontworpen om uw hart te versnellen in een sneller tempo, en het afkoelen is ontworpen om het te vertragen op een juiste tarief. Dit zorgt ervoor dat uw hart, samen met de rest van je lichaam wordt langzaam ingevoerd om het proces langzaam weg van het proces.

De warm-up en cool-down zijn twee zeer belangrijke aspecten van aërobe training. Als je eenmaal begrijpt deze twee concepten en pas ze aan uw totale training zult u makkelijker om uw workout, omdat je hebt de conditie van uw lichaam voor te bereiden en uithoudingsvermogen te testen. Ik hoop dat dit helpt u in uw aërobe oefening te doen.

LEAVE A REPLY