Chocolate slim Eco-Dieet – Milieuvriendelijk Terwijl je Je Mentaal en Fysiek Fit

De Eco-Dieet is een milieuvriendelijke methode om lichamelijk fit en geestelijk alert. Het is een dual-gain dieet, dat houdt de mensen trim naar beneden, terwijl het redden van de aarde. Een dieet, of voor fysieke fitheid of gezond te blijven, is een constante kenmerk van het moderne leven. Bijna alle chocolate slim diëten die vandaag beschikbaar zijn in de aard van de lage calorie, kalorie-arme, laag koolhydraten, vetarm, vetvrij, suikervrij, glutenvrij, licht, lage GI, lite, en het hart gezond voedsel. Het is geen wonder waarom de meeste mensen verplaatsen van het ene dieet naar het andere diëten zijn vaak verwarrend en gewoon ingewikkeld.

De Chocolate slim Eco Dieet pleit niet voor een van deze beginselen, noch is het stimuleren van de voorstanders om het tellen van hun calorieën gaat eten.

chocolate slimWat van belang is, is het eten van voedsel dat biologisch geteeld in uw achtertuin of op de lokale landbouwbedrijven. In tegenstelling tot wat anderen denken, de eco dieet niet opleggen aan het eten van worteltjes en tofu dagelijks; het moedigt iedereen aan om te bezuinigen op het consumeren van goedkope ” snackbar, fastfood en verwerkte maaltijden. Dergelijke voedingsmiddelen zijn alom bekend om zijn verwerkt met het gebruik van de grote hoeveelheid energie. Voedingsdeskundigen piepte dat het een typisch Westers dieet bevat 10 calorieën aan fossiele brandstof energie te verdelen, één calorie aan voedsel energie.

Hier het meeste vlees producten zijn verboden voornamelijk te wijten aan de energieverspilling opgenomen in het voeden van vee en pluimvee. Bijvoorbeeld, een biefstuk van een koe gevoed met granen vereist een enorme 35 calorieën aan fossiele brandstof voor iedere calorie vlees. Dit is drie keer meer dan het gemiddelde van verwerkte voedingsmiddelen.

Terwijl vlees producten zijn verboden voedingsmiddelen, zoals brood, gebak, eieren, koekjes, varkensvlees, spek, ham en melk zijn niet. In feite, in tegenstelling tot andere populaire diëten zoals Atkins – de eco-dieet maakt een grotere hoeveelheid consumptie van dergelijke voedingsmiddelen. Dus, voordat we naar de markt, waarom niet open de koelkast en na te denken over de punten die veranderd moeten worden om milieuvriendelijke terwijl u passen fysiek en mentaal?

Nu wil je meer energie, Gezonder, Jonger uit te zien, het verliezen chocolate slim van gewicht en het reinigen van uw lichaam, niet?

LEAVE A REPLY