Bewezen Manieren om te Stimuleren Volume van het Sperma Bij Mannen

Rate this post

Zijn uw zorgen over uw sperma volume?

Geloof me, je bent niet de enige man die is niet tevreden met uw sperma volume. Veel jongens willen de mogelijkheid hebben om te produceren en spurt meer sperma om van te genieten krachtige en sterkere orgasmes.

Er zijn een paar factoren en problemen die van invloed kunnen volume van het sperma bij mannen. Uw dieet en levensstijl zijn van grote invloed op je hele lichaam afscheidingen en sperma is niet anders. Niet alleen dit, bepaalde psychologische factoren, zoals stress en depressies etc. ook kan een tol op uw sperma volume.

Hieronder zijn enkele van de beste en bewezen manieren om te helpen stimuleren de zaadproductie bij mannen:

1. Testosteron Niveaus – Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de zaadproductie bij mannen is hun niveaus van testosteron. Testosteron is het hormoon dat de controles van de sperma productie in uw lichaam en een daling van de productie kan leiden tot een laag volume van het sperma.

Helaas, testosteron niveaus beginnen afnemende bij mannen met de leeftijd. De meeste mannen beginnen met het verliezen van testosteron na de leeftijd van 30 jaar en ze voelen de effecten door de tijd die ze aanraken 40. Sommige van de beste manieren om te stimuleren testosteron zijn:

  • kracht training
  • veranderingen in dieet – consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, een matige essentiële vetten en beperkt koolhydraten
  • het verminderen van en omgaan met stress etc.

Door het verhogen van uw niveaus van testosteron, moet u in staat zijn om een verschil te merken in uw sperma volume.

2. Vermijd Stress Stress kan een negatieve invloed op uw sperma productie door het verminderen van de productie van testosteron in je lichaam. Proberen te beperken van stress in je leven door middel van ontspanningstechnieken zoals yoga, meditatie of tai chi.

3. Vermijd Testikel Oververhitting – met het oog op het produceren van gezond sperma en goede volume van het sperma, uw testikels moeten worden bij een temperatuur die 2 graden minder dan de normale lichaamstemperatuur. Om dit te kunnen doen, moet u voorkomen dat een sauna bad en een warm bad.

Je moet ook voorkomen dat het dragen van strakke onderbroek of jeans. Het dragen van boxershorts en losse broeken zijn een betere optie, die u moet overwegen.

4. Oefening Regelmatig – Regelmatig bewegen is een fantastische manier om te stimuleren de bloedtoevoer naar uw testikels. Met vers bloed afkomstig is van een constante aanvoer van voedingsstoffen die uw testikels nodig hebben om te produceren meer sperma en gezonde zaadcellen.

5. Vermijd het Gebruik van Drugs – veel mannen recreatieve drugs zoals marihuana die schade kunnen aanrichten op hun sperma productie. Als je echt geïnteresseerd bent in het verhogen van uw sperma volume, te voorkomen dat deze drugs.

6. Vermijd Roken van Sigaretten komen geladen met schadelijke stoffen. Sommige studies geven aan dat een sigaret kan bevatten meer dan 200 giftige stoffen. Je kunt je wellicht voorstellen dat de schade die dergelijke een grote hoeveelheid van giftige stoffen kan doen voor je lichaam. Deze toxines kunnen ook vernietigen, de DNA-structuur van uw sperma, wat resulteert in vruchtbaarheid problemen.

7. Meer consumeren Zink – Bepaalde mineralen zijn zeer belangrijk voor het verhogen van zowel testosteron en sperma en zink is namelijk de meest belangrijke. Het moet niet als een verrassing komen wanneer ik u vertel dat bijna 70% van het zink in je lichaam is eigenlijk vervat in uw sperma.

Sommige van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan dit mineraal zijn rood vlees, oesters, rundvlees etc. U dient deze voedingsmiddelen in uw dieet.

8. Proberen de Natuurlijke Sperma Pillen – Laatste, maar niet de minste, je kunt proberen een aantal natuurlijke sperma pillen die zijn zeer effectief voor het vergroten van zowel het volume van het sperma en het aantal zaadcellen. Dergelijke pillen zijn geformuleerd met een aantal beproefde kruiden en andere natuurlijke ingrediënten die kan stimuleren sperma volume met maar liefst 500% binnen een paar maanden.

Zij kunnen u helpen genieten van krachtige orgasmen. In aanvulling op deze, kunnen ze ook helpen geeft je libido een boost en zorgen voor solide bouw. Top van de lijn pillen zijn veilig en verstoken van elke vorm van negatieve bijwerkingen.

LEAVE A REPLY