Het Belang van Reiniging en Ontgifting

Rate this post

Het is geen geheim dat we leven in een giftige wereld. Er zijn giftige stoffen in het voedsel dat we eten, het water dat we drinken, de lucht die we inademen. Een van de geheimen van anti-aging en een goede gezondheid is de kennis van hoe om te ontgiften van ons lichaam en het beschermen van onze toxische omgeving. Waarom? De meer gifstoffen u wordt blootgesteld, hoe meer uw immuunsysteem is aangetast. Je voelt je slecht en leeftijd snel.

Reiniging en ontgifting zijn er al eeuwen. Een full body cellular reinigen is van essentieel belang, maar de belangrijkste organen die betrokken zijn bij de reiniging van het lichaam zijn de darmen, de nieren, de longen, de lever en het bloed.

Toxines en Onzuiverheden

Een toxine of onzuiverheid is iets dat kan schadelijk zijn voor de cellen of de functie van de cellen in je lichaam. Ze kunnen ziekten veroorzaken of onomkeerbare schade. Het lichaam is een natuurlijke genezer en een reinigingsmiddel, maar zodra ons systeem overbelast is ons lichaam niet kan houden en gifstoffen begint te accumuleren. Ons lichaam grote schade aanrichten op onze normale processen die allergieën, gevoeligheid en verslavingen.

Toxines kunnen van alles zijn, van pesticiden, herbiciden, additieven voor levensmiddelen, geneesmiddelen, medicijnen en zelfs secundaire rook. Ongeveer 30.000 synthetische stoffen worden geproduceerd op een commerciële schaal en nauwelijks zijn ooit getest op toxiciteit.

De moleculaire structuren van toxines zijn erg kankerverwekkend en kan van invloed zijn nieuwe celgroei en ons immuunsysteem. De Wereld Gezondheid Organisatie heeft gezegd dat in meer dan 60 tot 80 procent van de gevallen van kanker, lange-termijn blootstelling aan giftige chemische stoffen zijn de oorzaak.

Soorten Toxines En Onzuiverheden

Er zijn verschillende soorten van giftige stoffen. Giftige zware metalen kan worden lood, kwik, cadmium, arseen, nikkel en aluminium. Deze metalen zoals te accumuleren in de hersenen, de nieren en aantasting van het immuunsysteem. De meest voorkomende zware metalen vergiftiging van lood, kwik en aluminium, vrij in onze atmosfeer en gestort op onze gewassen en de bodem en in ons water.

Zware metalen toxiciteit is gekoppeld aan de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer en ernstige neurologische aandoeningen.

Andere bronnen te leiden in pesticiden, aluminium kookgerei, pannen, deodorants, blikjes frisdrank en zelfs maagzuurremmers. Kwik in vis verontreinigd en tandheelkundige vullingen zijn ook giftig.

Het is geen geheim dat ernstige toxiciteit kan leiden tot de dood, dus wees waakzaam, want de eerste tekenen van een zware metalen vergiftiging kan gemakkelijk worden toegeschreven aan andere aandoeningen. Dergelijke symptomen kunnen zijn: hoofdpijn, vermoeidheid, spierpijn, indigestie, tremoren, verminderd geheugen en vervormd denken.

De lever is de grote ontgifting centrum van het lichaam. Het is het lichaam van de filter en verwijdert vreemde stoffen en afvalstoffen uit het bloed. Het vermindert de gifstoffen in stoffen die het lichaam kan veilig verwijderen via de nieren, huid, darmen en longen. Sommige van de stoffen die worden gefilterd door de lever alcohol bevatten, herbiciden en pesticiden. De symptomen van toxiciteit voor de lever kan het zijn psychologische en neurologische aandoeningen, zoals depressie, hoofdpijn, geestelijke verwarring, mentale ziekte, abnormale zenuw reflexen en tintelingen in de handen.

Optimale lever-functie en gezondheid is de sleutel voor een goede gezondheid.

Toxines kunnen ook worden geproduceerd door ongewenste bacteriën en gisten in de maag. Eenmaal geabsorbeerd deze giftige stoffen kan leiden tot een volledige uitsplitsing van de lichamelijke functies. Deze toxines zijn gekoppeld aan vele ziekten, waaronder diabetes, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, lever-en vaatziekten, pancreatitis, allergieën, astma en immuniteitsstoornissen.

Daarnaast antilichamen gevormd tegen microbiële moleculen kunnen reageren met het lichaam ‘ s eigen cellulaire structuren. Dit kan leiden tot veel auto-immuunziekten zoals reumatoïde artritis, lupus, sclerodermie en psoriasis maar een paar te noemen.

LEAVE A REPLY