Aan de Slag Met Goji Cream Natuurlijke huidverzorging

goji creamMensen beginnen vaak met behulp van natuurlijke huidverzorgingsproducten na een soort van huid probleem dat was geïrriteerd met typische drogisterij merken. Als u aan de slag wilt met goji cream natuurlijke producten, een geweldige plek om te zoeken is uw keuken bijkeuken. Natuurlijke producten zijn vaak gemaakt met goedkope artikelen die je al bezit.

Body scrubs zijn een goede  goji cream waar te koop manier om te beginnen. Met slechts een paar ingrediënten uit de supermarkt of uw voorraadkast, u kunt uw eigen natuurlijke behandeling te gebruiken om te vernieuwen en te vernieuwen uw huid onder de douche, of wilt geven als een geschenk. Body scrubs zijn beschouwd als een luxe, maar ze zijn eigenlijk heel eenvoudig om te maken. Hier zijn een paar tips en recepten om u begonnen te krijgen.

Goji cream Body scrub ingrediënten voor exfoliërende

Voor betaalbare maar effectieve scrub, gebruik van suiker, zout of havermout. Voor meer dure en luxe scrubs, gebruik fijn gemalen koffie, amandel of eetbare zaden. Kies gecertificeerde biologische ingrediënten als je wilt wan al uit te gaan.

Body scrub voor hydraterende ingrediënten

Neem een hint van een ervaren massage therapeuten en gebruik van natuurlijke plantaardige oliën zoals abrikozenpitolie, jojoba-olie of kokosolie. Als u nodig hebt om te houden van uw kosten laag kunt u gebruik olijfolie of maïs olie. Maar zorg ervoor dat u niet gebruik maken van minerale olie, die op basis van petroleum, omdat u het maken van een ‘natuurlijke’ body scrub.

Body scrub ingrediënten voor geur

Een paar druppels etherische olie is de perfecte aanvulling. Lavendel ontspant, citroen en eucalyptus zijn verrukkelijk. Experimenteer en kies uw favoriet.

Het mengen van de body scrub ingrediënten

Doe de gedroogde exfoliërende ingrediënten in uw container. Voeg de olie een beetje op een moment tot je het maken van een pasta die is romig genoeg te verspreiden rond op je huid als een crème. Voeg een druppel van uw favoriete geurige olie en meng dit grondig.

Nu bent u klaar om te genieten van een gezonde goji cream spa-behandelingen bij u thuis, of bij het verpakken van uw zelfgemaakte cadeau in een mooie pot en delen met vrienden of familie. Zodra u ontdekt hoe gemakkelijk ze zijn te maken en hoe goed zij geven je het gevoel, creëer je je eigen favoriete recepten.

LEAVE A REPLY