5 Kruiden Om U Te Helpen Zich Te Ontdoen Van Spataderen

spataderenKruiden zijn geweldig in het wegwerken van spataderen. Het koele ding met kruiden is dat je niet hoeft uw huis te verlaten om varicofix ze te gebruiken. Er zijn ook vele soorten kruiden die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van de lelijke aderen. Sommige van de heilzame kruiden zijn:

Butcher ‘s Broom

Het aids in het verlichten van pijn en ongemak in verband met spataderen. Het kruid bevat ruscogenins die helpen bij het verminderen van ontsteking, terwijl op hetzelfde moment vernauwing van de aderen. Voor  optimale resultaten moet u 100 mg van het kruid elke dag. Sinds het kruid verliest zijn geneeskrachtige eigenschappen, wanneer de lucht gedroogd, moet u gebruik maken van het vers of gevriesdroogd.

Hazel

Het is een bekend samentrekkend kruid bevat veel gallische zuren, looistoffen en etherische oliën. Onderzoek heeft aangetoond dat het helpt bij het verminderen van pijn en ontsteking die wordt geleverd met de aandoening. Terwijl kan je koffie en drinken, experts raden aan dat u een sterke brouwsel en gebruik het voor het comprimeren van uw benen.

Rozemarijn

Rozemarijn is niet alleen versterkt en beschermt uw bloedvaten met anti-oxidanten, het helpt ook bij het verbeteren van de circulatie dus het verlichten van spataderen. Voor optimale resultaten moet u gebruik maken van het in het voedsel. U kan deze ook toepassen op uw huid.

Flavonoïde-Rijke Voedingsmiddelen

Deze zijn voedsel, zoals bessen, pruimen en kersen. De voedsel hulp in het verminderen van de kwetsbaarheid en tegelijk de spieren in de wanden van bloedvaten.

Pine bark is een uittreksel uit evergreens die zijn inheems in het Middellandse zeegebied. De bast bevat hoge niveaus van oligomere proanthocyanidine complexen (OPS), die een speciale soort van flavonoïden. Opc ‘ s verbetering van collageen, vermindert de capillaire lekkage en controle van de ontsteking.

De druiven zijn ook andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan flavonoïden. De anti-oxidanten in druiven hulp in het verbeteren van capillaire en veneuze functie. Druiven ook helpen bij het verlichten van pijn en zwelling in verband met de voorwaarde.

Paardenkastanje

U kunt gebruik maken van het intern en extern. Onderzoek heeft aangetoond dat het helpt bij het verbeteren van de veneuze circulatie. Terwijl het kruid is zeer effectief in zijn werken, moet u vermijden als u lijdt aan een lever-of nierziekte.

Conclusie

Dit zijn enkele van de kruiden die je kunt gaan met het oog op de behandeling van spataderen. Vergeet niet dat sommige van de kruiden kunnen negatieve effecten hebben op uw gezondheid; daarom moet u altijd uw arts raadplegen voordat u met een van hen.

SHARE
Previous articleWaarom Populaire Vetverlies Chocolate slim Diëten Mislukken
Next articleHoe te Verliezen 15 Pond in 2 Weken

LEAVE A REPLY