Waist Trainer – beoordelingen, meningen, prijs, waar te kopen

Waist Trainer – beoordelingen, meningen, prijs, waar te kopen
4.93 (98.67%) 60 votes

 

Waist Trainer is het maken van een luid gezoem in het verlies van het gewicht en de oefening van de gemeenschap de laatste tijd. Sinds de A-lijst beroemdheden Kim Kardashian en Jessica Alba geplaatst en hun geheim aan hun post-zwangerschap zandloper figuur, vrouwen zijn nieuwsgierig wat Waist Trainer is alles over.

Het krijgen van een zandloper figuur is geen sinecure te bereiken. Elke vrouw kan je vertellen dat. De strijd om zelfs het verliezen van het gewicht is moeilijk, hoeveel te meer aan dat perfect gebogen middelste gedeelte van het lichaam. Vooral in de huidige samenleving, het verlagen van uw calorie-inname en het uitoefenen van het net te werpen die calorieën kan nogal een uitdaging. Dus als er een eenvoudiger manier om het bereiken van een slanker figuur, zonder veel inspanning, vrouwen zou zeker op.

Met de luid gezoem over Waist Trainers, zo is de kritiek. Mensen zijn sceptisch over de veiligheid van deze Waist Trainers vooral dat je zal moeten om het te dragen voor een bepaald aantal uren per dag als u wilt om het bereiken van een slanker mid-sectie. Zo is het echt veilig en effectief is als beroemdheden beweren dat het? Laten we het uitzoeken.

Wat is een Waist Trainer?

Waist Trainer is het een corset-achtig ding, vergelijkbaar met die welke worden gedragen door vrouwen in het Victoriaanse tijdperk. Ja. Dat klopt. Het is niet een nieuwe uitvinding. In feite, het is een 500 jaar oude concept meestal beoefend door queens om dat te bereiken vleiende figuur en passen in hun kleding. Het enige verschil is dat korsetten waren meestal gemaakt van staal botten. Vandaag, Waist Trainers zijn gemaakt van latex materiaal.

Taille training wordt de praktijk van het dragen van de Waist Trainer wijzigen van je taille en het bereiken van een uur glas mid-sectie. Vrouwen moeten dragen van het korset voor een paar uur per dag. Geleidelijk zullen ze moeten aanhalen het korset dragen tot 16 uur per dag aan het vormgeven van hun mid-sectie. Uiteindelijk, je lichaam “mallen” zelf in een slanker figuur. De resultaten al zijn semi-permanent.

Die Moet Proberen de Waist Trainer?

De meeste vrouwen die in de taille training zijn mensen op zoek om gewicht te verliezen of de vorm van hun middel. Het is ook een enorme hit onder moeders in hun post stadium van de zwangerschap, omdat het helpt hen het verlies van de baby gewicht.  Het was ook tijdens hun post zwangerschap fase dat Kim Kardashian en Jessica Alba kreeg zelf kennis te maken met de Waist Trainer. Met hun iconische post zwangerschap cijfers zijn verspreid over de sociale media, en andere beroemdheden als Khloé Kardashian, Kylie Jenner, en Amber Rose plaatsen van selfies het dragen van de Waist Trainers, vrouwen verspilde geen tijd in het bezit van deze Waist Trainers.

Hoe werkt het Waist Trainer Werk?

De Makers van de Waist Trainer zeggen dat je moet dragen voor ongeveer vier uur per dag. Dit zal uiteindelijk moeten verhogen tot 16 uur per dag als u vast uw corset. De zandloper figuur is bereikt als gevolg van het verplaatsen van de zwevende ribben en de vermindering van ruimte in de buik. Verlies van het gewicht gebeurt ook, want als men gebruik maakt van de Waist Trainer voor uren, bent u verplicht ook niet te eten van een grote hoeveelheid voedsel.

Nadelen van het Dragen van Waist Trainers:

 • Wanneer een korset knijpt de buitenkant van uw lichaam, het is ook knijpen de interne organen. Overmatige druk op de interne organen kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.
 • Wanneer de longen niet goed kunt uitbreiden, bijvoorbeeld, het verhoogt het risico van longontsteking. Het maakt het ook moeilijker voor je lichaam om de zuurstof die het nodig heeft – en dat is vooral gevaarlijk als je op de sportschool.
 • Wanneer de maag en de dikke darm kan niet uitbreiden, het is aangetoond dat het verhogen van het risico van chronische constipatie en maagzuur.
 • Voortdurend het beperken van de ribben en spieren kan leiden tot blauwe plekken over je bovenlichaam en constant, chronische pijn zelfs na het verwijderen van het korset.
 • Een van de meest ernstige gevaren van het dragen van een korset is dat het verminderen van de bloedstroom naar en vanuit het hart. Dit kan leiden tot duizeligheid en flauwvallen. Terug in de 18e eeuw, hadden ze flauwvallen banken voor een reden: vrouwen zouden storten op deze banken omdat hun korsetten waren te strak.

Voordelen van het Dragen van Waist Trainers:

Hoewel er is geen wetenschappelijk bewijs, mensen die zijn met behulp van de Waist Trainer maanden zo niet jaren, beweren dat het effectief is en heeft de volgende voordelen:

 • Een Betere Houding
 • Aantrekkelijke Zandloper
 • Platte Buik

Er is ook geen bewijs dat het lichaam van een vrouw zal houden aan de vorm van het korset nadat ze neemt het af. Dus als je wilt handhaven van de “bereikt figuur”, terwijl het dragen van de Waist Trainer, je gaat te hebben om voortdurend dragen van het korset zo nu en dan. Anders, zal het lichaam zichzelf gaat terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Waist Trainer Adviezen (beoordelingen)

Mijn Waist Trainer ervaring is fantastisch en het wonderen werkte op mij als een geheel en niet alleen op mijn lichaam. Ik gebruikte de latex Waist Trainer. Op mijn eerste dag te gebruiken, het voelde ongemakkelijk gevoel dat ik buiten adem op keer als gevolg van de krapte. Langs de weg, ik raakte gewend aan het dragen en werd de nieuwe norm te worden voor mij. Na verloop van tijd, het hielp me mijn gewicht te verminderen naast het veranderen van de vorm van mijn mid-sectie. Ook onderdrukt de eetlust. Het beste deel is het zien van het lichaam dat ik ‘ve wilde altijd al langzaam tot leven komen. Het is gewoon geen woorden voor en het gevoel is gewoon niet uit te leggen. Ik heb altijd al een curvy lichaam, maar ik kan het gewoon niet bijhouden met de eisen van het gaan naar de sportschool en zweten het uit. Met Waist Trainer, het heeft mij geholpen het verlies van 2-4 cm van mijn taille. Ik ben gewoon blij dat mijn offer afbetaald. Dankzij Waist Trainer!

-MIEKE-

In eerste instantie was ik huiverig om te proberen de Waist Trainer na het lezen van de negatieve beoordelingen te zeggen dat het zal ruïneren een vrouw op het lichaam en zorgt ervoor dat de organen te worden. Maar mijn nieuwsgierig zelf kreeg het beste van mij, dus ik bestelde een online. Ik heb al het dragen van de Waist Trainer op en af voor 1 jaar. Ik heb gelezen dat het maximaal aantal weken dat u kunt dragen de Waist Trainer in een tijd van 6 weken om te voorkomen dat de lange termijn effecten op de gezondheid. Na mijn eerste 4 weken merkte ik al enkele wijzigingen. Mijn midden van de sectie is beginnen te vormen in een “semi” zandloperfiguur. Voor mij was het een geweldige prestatie al sinds ik behoor tot de Apple lichaam het type. Het dragen van de Waist Trainer is niet een wandeling in het park. Het was moeilijk en de eerste paar dagen waren nogal een marteling, maar met doorzettingsvermogen en toewijding, had ik al snel overwon die fase.

Na 6 weken zag ik een daling in mijn buik vet en mijn zandloper werd meer zichtbaar, zelfs toen ik uit het corset. Nu na een jaar heb ik een mooi uitgesproken zandloper taille van het korset. Met behulp van de Waist Trainer me dan ook gedwongen om te eten van kleinere maaltijden en met dat ik ben dankbaar dat het mij goed ook, want het hielp me te verliezen 15 pond. Ik adviseer de Waist Trainer voor iedereen, maar houd in gedachten dat het vergt veel doorzettingsvermogen om te wennen aan het dragen van het. Altijd je ogen op de prijs, zodat u deze niet meteen. Het is de moeite waard op het einde.

-NATALIE-

Hoeveel is de Prijs van de Waist Trainer?

De Waist Trainer de prijs van een budget-vriendelijke afhankelijk van het merk en het materiaal waarvan het is gemaakt van.

Waar te Koop de Waist Trainer?

Omdat Waist Trainer is een enorme vandaag de dag is het vrijwel overal verkocht in het bijzonder door middel van online shopping sites, zoals Amazon, Ebay, etc.,.

Moet ik kopen de Waist Trainer?

Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal zoals we hierboven hebben gezien. Sommige zeggen dat het gevaarlijk is voor de gezondheid, terwijl anderen zweren dat het werkt op hen. Ze beweren dat ze met succes hebben verloren een paar centimeter uit hun middel door het dragen van de Waist Trainer voor een aantal uren per dag, meerdere dagen per week. Het succes van uw taille training en uw reis naar het bereiken van uw zandloper figuur hangt af van veel factoren, zoals:

 • Het aantal uren dat u het dragen van de Waist Trainer elke dag
 • Het aantal dagen dat u het dragen van de Waist Trainer
 • De dichtheid van de Waist Trainer elke keer dat je het draagt
 • Gewicht verlies regime die u volgt, als een

En op basis van hun succesverhalen en net als iedere andere belangrijke kwestie is, is er zeker een enorme hoeveelheid toewijding en opoffering nodig is om te bereiken van de gewenste resultaten. Ook, ongeacht hoe het is hetzelfde als bij de andere variabelen zijn de resultaten zullen nooit worden typische vooral dat de genetica een belangrijke rol speelt.

Als het dragen van de Waist Trainer zorgt u ervoor dat u de pijn niet uit hoe los je het te dragen, dan is het misschien taille training niet voor u is bestemd. De no pain, no gain is niet van toepassing in dit geval.

Of u nu een ernstige Waist Trainer of gewoon dragen naar een aanvulling op uw stijl, het is altijd verstandig om gebruik te maken van veilige praktijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER