Nuttige Eigenschappen van Honing in de Zorg van de Huid

Nuttige Eigenschappen van Honing in de Zorg van de Huid
Rate this post

Weet je waarom gezichtsmaskers gemaakt van honing zijn zo populair vandaag de dag? Het antwoord is dat honing is niet alleen nuttig wanneer je het eet, maar wanneer u het toepast op uw huid. Het wordt verklaard door het feit dat honing heeft helende kwaliteiten die soms nodig zijn voor onze huid. Het is zeer nuttig in de behandeling van acne en littekens na, droge huid en zelfs anti-aging effect en helpt om rimpels te voorkomen. Het kan worden genoemd een geneesmiddel voor uw huid. Voordat wij geven u heerlijke recepten van gezichts maskers, laten we ontdek alle voordelen van dit prachtige product.

Honing dient als een goede huid omdat het dringt door in de poriën en verwijdert vuil, waardoor uw huid er fris en schoon.

Het voorkomt dat je huid tegen vroegtijdige veroudering en rimpelvorming tegen.

Honing is een perfecte moisturizer, omdat het natuurlijke bestanddelen voeden de huid en het ziet er schitterend uit en zacht.

Wanneer u gebruik honing, u kan er zeker van zijn dat uw huid wordt effectief beschermd tegen de zon effect op uw huid.

Beschadiging van de huid en veroudering kunnen gemakkelijk bestreden worden met behulp van anti-oxidant eigenschappen die de honing heeft.

Het is een bekend feit dat de honing heeft antibacteriële en antiseptische kwaliteiten. Het helpt om acne te behandelen en te verminderen ontstekingen en infecties. Als de honing opgelost in water, dan antibacteriële agent waterstofperoxide wordt geproduceerd. Het kan worden gebruikt in de behandeling van snijwonden en wonden.

Honing als een speciale ingrediënt voor gezichts maskers

Te wijten aan het feit dat honing is absoluut natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemische elementen, het is perfect voor het maken van heerlijke gezichts maskers die gezond zijn en u helpen om zich te ontdoen van veel huidproblemen.

Zoals reeds vermeld, de honing heeft een anti-bacteriële eigenschappen, die kan genezen ontstekingen te genezen bezuinigingen en bacteriën verwijderen van uw huid. Het helpt bij het handhaven van onze huid gehydrateerd. Honing op zichzelf kan staan als een masker zonder enige toevoegingen. Voor de aanvraag moet je natte vingers om te voorkomen dat kleverigheid.

Honing en kurkuma om het licht te ontvangen toon van de huid

Als u wilt een reële toon van de huid vervolgens masker van honing en kurkuma poeder is perfect voor je. Het is een prachtige natuurlijke manier om het licht te ontvangen huid zonder gebruik van een andere cosmetica. Maar niet verwachten dat het resultaat in een dag. Voor het bereiken van maximale effect dat u moet toepassen van deze masker systematisch. Maak een dikke plak van een eetlepel honing en een theelepel kurkuma poeder. Dit masker kan ook het verminderen van littekens en andere huid gebreken.

Citroen & Honing als een behandeling van acne

Citroen is een stof die reinigende kwaliteiten. In combinatie met honing, zoals maskeren kunnen zeer effectief zijn in de behandeling van acne en puistjes. Vooral als je een vette huid, dat is meer blootgesteld aan deze problemen, dit masker bij je past perfect. Na gebruik van dit masker voor uw huid krijgt een natuurlijke glans.

Stralende huid met de hulp van de honing gezichts masker

Wilt u een stralende huid dan moet je toepassen pure honing op je gezicht en laat het gedurende dertig minuten. Dan moet je wassen met warm water en veeg met een handdoek. Als u gebruik dit masker drie keer per week, dan zal het resultaat duidelijk merkbaar zijn. Uw huid zal er stralend, gezond en perfect gehydrateerd.

Yoghurt & Honing masker om uw huid glanzend

Als je je wilt voorbereiden van dit masker dan heb je combineren van twee eetlepels van de yoghurt met twee theelepels honing. Yoghurt zal zuivert de poriën en de honing zal het verwijderen van vuil en bacteriën van je huid. Het zal er gezond en stralend uitziet.

Honing en Avocado masker voor het voeden van

Dit masker is perfect voor de droge huid, omdat het hydrateert het voedt je huid. Avocado is een bron van oliën en in combinatie met de honing zal het heerlijk werken. Zal uw huid er gezond en natuurlijk worden gehydrateerd.

Honing en Havermout masker om de poriën

Het combineren van havermout met honing en breng het op je gezicht. Dit masker zal dienen als een zachte peeling die je zullen helpen om zich te ontdoen van dode huidcellen en tegelijkertijd de poriën zijn gezuiverd.

Dus, zoals we zien, kunnen we prachtige maskers thuis door onszelf. Als u wilt kunt u het omzetten van deze recepten een beetje door het toevoegen van meer ingrediënten aan het verbeteren van deze maskers. Vergeet niet dat honing is zeer nuttig voor uw huid en gezondheid in het algemeen en de toepassing zal niets anders doen dan goed voor je is.

LEAVE A REPLY