Mannen Betere Verzorging van Hun Auto ‘ s Dan Hun Eigen Lichaam

Rate this post

Wist je dat het gewoon een man is slecht voor je gezondheid? Mannen die meer risico ‘ s voor grote killer ziekten, zoals hart-en vaatziekten en kanker en zijn twee keer zoveel kans op omslaan als vrouwen. Als onze persoonlijke kilometerteller teken boven onze risico ‘ s van hart en hoofd bommen die kunnen breken ons leven verhoogt en te houden in dit spel van het leven hebben we te bereiden ons lichaam uit te voeren en die ook een goede oefening programma dat bevat meestal krachttraining oefening.

Tegen de tijd dat een man komt naar het grote 4-0 hij zal het merken van enkele veranderingen die hij kan het niet leuk. Voor starters hij zal krimpen als de vloeistof gevuld wervels in de wervelkolom zich meer als gedroogd te sponzen vermindering van de hoogte van ongeveer 1¼ duim tegen de tijd dat een man bereikt de 60-jarige leeftijd. Daarna is de biggie – verlies van spierweefsel van de leeftijd van 30.

Dit verlies is ongeveer een half pond per jaar, als je zittend – veel minder als u het werk van uw spieren.

Je zult ook circa 2,6 kilo lichaamsvet per jaar als het verlies van spierweefsel wijzerplaten van de stofwisseling, zodat het lichaam kan niet langer branden van al het voedsel gegeten, dus het wordt opgeslagen als vet. Het gewicht op de weegschaal kan hetzelfde blijven, gelijk als het vet is verborgen in de ruimtes die de spier heeft verloren.

Mannen van in de 50’s begin om gezamenlijke problemen, weet je de kleintjes. Dat lastige knie, een slechte rug, of de oude schouder plotseling begint te handelen. Het probleem is meestal het verlies van het versterken, ondersteunen en beschermen van de invloed van sterke spieren rond de gewrichten. Als spierweefsel verloren de gehele skelet verliest ondersteuning en de dingen beginnen te verzakken op elkaar waardoor meer slijtage, voorovergebogen houding en vaak pijn en stijfheid.

Mannen van middelbare leeftijd de gezondheid van de daling wordt bijna epidemie en niemand lijkt te schelen, zelfs niet op mannen. De gemiddelde mens nu-een-dag sterft zeven jaar voor de gemiddelde vrouw maar terug in de vroege jaren 1900 vrouwen hadden slechts een jaar langere levensverwachting. Mannen ‘ s health heeft minder van een prioriteit voor zichzelf in de afgelopen decennia en in de leeftijd tussen 45 en 65 jaar, is een gevarenzone die zet ze op een bepaald risico omdat ongeveer tachtig procent van hen heeft overgewicht.

Ze hebben ook een aantal problemen op die voorkomen dat ze van het krijgen in een betere conditie.

Inactiviteit, sedentaire gedrag, luiheid, apathie en ontkenning zijn een aantal problemen die een one way ticket naar de middelste leeftijd man vernietiging. Ze hebben het dubbele van de kans om te sterven aan hart-en vaatziekten dan vrouwen omdat ze een risico van het vallen in een sedentaire levensstijl met 40 tot 50 procent.

Op een of andere manier mensen denken dat het aannemen van een gezondere gewoonten is niet een mannelijk ding dat kan verklaren waarom ze vrijwel niet te bestaan en een goede lichaamsbeweging en een slechte kwaliteit van het voedsel selectie. Velen denken dat spul is een vrouwelijk probleem, en ze lijken niet te beschouwen hun gezondheid een prioriteit in hun leven. Combineer dat met een kerels ‘ze de juiste houding en je hebt een tikkende tijdbom. Ze betere verzorging van hun auto ‘ s dan zelf en je zou denken dat ze zou hebben bedacht nu dat dit niet een goede gezondheidszorg plan.

Zeker is het veel gemakkelijker om sterk en fit met een eenvoudige krachttraining programma 2-3 keer per week. De gedachte van het hebben om te gaan in een verpleeghuis ergens in de toekomst want je kunt niet voor jezelf zorgen dient te worden aan een motiverende factor in het krijgen van uw kont in de sportschool en op een juiste programma

Je moet verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en welzijn in plaats van het verlaten van het aan familie, vrienden of de gemeenschap te ordenen omdat je geen gebruik hebben gemaakt van de zorg van het bedrijfsleven. Het is uw bedrijf en uw gezondheid en het oude gezegde is hier nooit meer passende ‘use it or lose it’ en als je niet goed bewegen, je kunt niet alles doen, maar blijven liggen en wachten voor de finale. Als u de waarde van uw leven, goede oefening moet uw hoogste prioriteit.

Wilt u om te ontdekken het geheim aan het verjongen uw lichaam, het herwinnen van de verloren vitaliteit en verbetering van de kwaliteit van uw leven? Download mijn gratis ebook “ik heb de Fontein van de Jeugd – ik zal Je Laten Zien Ook!” Fontein van de Jeugd

Als u op zoek bent om gewicht te verliezen permanent te gaan tot een Fitnesscentrum van het Gewichtsverlies voor een gratis e-boek en bekijk de nieuwe Hot Metabolisme Fitness Systeem.

LEAVE A REPLY