Huid type – met Wat voor Soort het Is van Jou en Kan Het Veranderen?

Huid type – met Wat voor Soort het Is van Jou en Kan Het Veranderen?
Rate this post

Er zijn eigenlijk maar drie huidtypen: normale, droge en vette vis. Er zijn echter problemen met betrekking tot de huid, die van invloed zijn op het dramatisch en zo losjes behandeld als huidtypes. Deze omvatten gevoelige huid en rijpe huid en bespreek ik deze hier ook.

Ten eerste, laten we eens kijken naar de normale huid.

Interessant is dat, ondanks de naam is het onwaarschijnlijk dat u het geluk hebt om de normale huid. Het zou misschien ook moeten realistischer worden genoemd ideale huid. Je hebt vaak komen over dit huidtype ondanks dit, want het is de aard van de huid bezeten door de meeste kinderen. Het is vers van uiterlijk, niet gevoelig voor vlekken, niet voelen zowel strak, noch vet. Helaas, voor de meesten van ons onze huid verandert in de puberteit en dan blijft veranderen in ons leven. Deze veranderingen zijn het meest dramatische en voor de hand liggende meestal in de puberteit en als we ouder worden, maar kan ook optreden bij andere hormonale veranderingen zoals zwangerschap, ziekte en medicatie.

Ten tweede, wat is een droge huid?

Meestal gevoel vast wanneer het gewassen en het absorberen van een rijkelijke crème, zullen de meeste mensen bewust dat ze een droge huid. Het treedt op omdat de talgklieren niet genoeg produceren talg. Talg is de stof die ervoor zorgt dat de huid vochtig en beschermt het oppervlak. Een droge huid kan worden geïdentificeerd door het droge of schilferige plekken en kleine poriën die niet voor de hand. Bij een droge huid hebben meer kans om gevoelig maar minder gevoelig voor vlekken.

Ten derde, Wat is een vette huid?

Zo zou kunnen worden verondersteld het is het tegenovergestelde van een droge huid. Het wordt veroorzaakt door overactiviteit in de talgklieren maken van een teveel aan talg. Het is herkenbaar aan de glanzend uiterlijk van de huid en vaak zichtbare poriën. Het gevoelig is voor mee-eters en puistjes en, in het bijzonder tijdens de tienerjaren, kan worden acnified. Het wordt vaak aangeduid als “probleemhuid” maar in feite, hoewel het uiterlijk is vaak ontsierd door vlekken, die kan worden demoralising, het is niet echt meer moeite dan een droge huid. Het heeft ook het voordeel van ouder worden meer langzaam.

Ondanks het feit dat hij niet een huidtype in zijn eigen recht is, zal ik vermelden gevoelige huid. Mensen met een gevoelige huid hebben meer kans om te reageren op producten, in het bijzonder diegenen met minder natuurlijke ingrediënten zoals parfum. Het is vaak beurs in uiterlijk met de gebieden van roodheid, in het bijzonder de wangen.

De rijpere huid heeft ook een speciale vermelding. Als we ouder worden een aantal veranderingen beginnen te gebeuren aan onze huid. Hier zijn vijf van de belangrijkste zijn.

Vrije radicalen hebben aangevallen uw huid dag in dag uit. Dit beschadigt het DNA, zodat de cellen beginnen te repliceren gebrekkig. Dit betekent dat, hoewel de huid cellen vervangen in de ongeveer drie weken, ons lichaam maakt de nieuwe met storingen die zijn ontwikkeld. Dit is waarom het belangrijk is om onszelf te beschermen tegen de zon en eet veel anti-oxidant voedingsmiddelen. Dit is ook de reden waarom zo veel anti-aging producten die bevatten anti-oxidanten.

Onze lichamen produceren minder collageen en elastine die de huid strakker. Dat is de reden waarom het begint te verzakken. Gezichts-oefeningen kunnen helpen hier. Een goed dieet zal ook het deel in het onderhouden van onze systemen optimaal te benutten. Supplementen van Omega-3 visolie en vitamine C helpt ons ook van uitgeput in deze belangrijke vezels.

Sommige van de onderliggende vetten verloren van de huid zodat het verliest het strakheid. Helaas, in tegenstelling tot onze bodem een verlies van strakheid is geen goede zaak. Het kan ons niet graatmager en toe te voegen aan het uiterlijk van de verzakking.

Rimpels beginnen te verschijnen. Dit is het teken meeste van ons de meeste angst en voor het eerst ziet. Rimpels worden veroorzaakt door een aantal factoren die al vermeld, met inbegrip van het verlies van de weefsels en de aanval door vrije radicalen, in het bijzonder door het roken, ook uitdroging is een enorme bijdrage aan hen. Het belangrijkste mechanisme dat zorgt voor rimpels is de constante vouwen van de huid als we onze spieren. Denk aan je schoenen; wanneer ze nieuw zijn, ze zijn helemaal glad, maar als je ze dragen ze buigen. Dit zorgt ervoor dat de schoen te kreuken en na een paar maanden deze kreukels blijven, zelfs wanneer de schoen is niet gebogen.

De pigmentatie van onze huid geleidelijk verandert. We verliezen de pinkness van onze wangen en lippen, steeds lichtere en meer gore. Donkerder vlekken, hyper-pigmentatie, die wordt meestal veroorzaakt door de zon schade worden meestal genoemd ouderdomsvlekken. Sommige mensen verliezen pigment volledig in sommige gebieden waardoor witte vlekken, of vitiligo, die lopen meer risico op verbranding. Dit alles kan leiden tot een oneffen uitstraling aan de huid.

LEAVE A REPLY