Hoe om Gewicht te Verliezen en In Vorm te Krijgen: Een 4-Punt Plan Dat IEDEREEN Kan Volgen

Hoe om Gewicht te Verliezen en In Vorm te Krijgen: Een 4-Punt Plan Dat IEDEREEN Kan Volgen
Rate this post

Het ‘in vorm’ en het verliezen van gewicht is een uitdaging die de meesten van ons gezicht op een bepaald punt in ons leven! Onze drukke schema ‘ s kan laten vaak een gezond dieet en fitness aan de onderkant van de lijst, maar er komt al snel een punt waar de dingen kunnen niet langer worden genegeerd en je denkt bij jezelf ‘er moet Iets aan worden gedaan!!’

Het maken van de beslissing om te gaan met het probleem is de eerste stap, dus als dat is wat je gedacht de laatste tijd, goed gedaan! De volgende stap kan lijken vaak een beetje lastig… er moet iets gebeuren, maar wat?

De 4 punten Plan voor een Lichter, Helderder U!

Als je gaat om een verandering te maken, moet u een plan te maken. De volgende 4 punten moeten worden gedekt door uw actieplan om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw inspanningen en de resultaten te krijgen die u zoekt.

VOEDING

Wat je eet, verandert de manier waarop je kijkt meer dan iets anders! 80% van het gewichtsverlies en lichaam transformaties resultaten worden bereikt door het veranderen van wat je eet.

Probeer het toepassen van deze 3 regels in je dagelijkse menu:

– ETEN! Sla geen ontbijt. Nooit! Het kick start uw stofwisseling (hoeveel calorieën je verbrandt) voor de dag, dus hoe eerder je eet na het ontwaken, hoe eerder uw motoren kunnen krijgen verlaagde prijzen tot de max!

– Probeer weg te blijven van DROGE koolhydraten. Hiermee bedoel ik dingen als brood, pasta en gebak. Kies wetter opties, zoals fruit en groenten. Ze zijn veel minder calorieën dicht en geeft je de vitamines, mineralen en vezels, die je niet krijgt van de droge!

– Het eten van meer eiwitten. Doel is om een portie eiwit bij elke maaltijd. Eiwit verbrandt calorieën net verteerd, en stopt ook de insuline piek die koolhydraten geven, waardoor vet krijgen. Meer eiwit op je bord = minder vet op je!

ACTIE: Maak een lijst van alles wat je eet vandaag, en zie wat de wijzigingen die u kunt maken met behulp van de 3 bovenstaande punten.

OEFENING!

Oefening helpt ons om de vorm van ons lichaam, geeft ons kracht en energie, verbranding van overtollige calorieën en maakt je gewoon BETER uitzien!

Combineren oefening voor je hart en longen (wat krijgt uw hartslag, verhoogt de temperatuur en het maakt je ademhaling dieper) met oefeningen die gericht zijn bepaalde spieren te bouwen calorie verbranding mager weefsel en op te tillen en vorm slappe lichaamsdelen… e.g dips voor uw bingo vleugels, squats en lunges voor je achterkant en dijen!

ACTIE: Bepaal wat voor soort oefeningen je wilt doen, zorg dan dat deze overeenkomt met bovenstaande en…. doen!

HOUDING

U hoeft niet bij te houden met eventuele wijzigingen, tenzij u gemotiveerd te blijven en te genieten van wat je aan het doen bent! Houd je gedachten positief en hoeft niet veel tijd te denken negatieve dingen over jezelf of tegen jezelf zegt dat dit gaat hard!

Als je het moeilijk vindt, probeer het lid worden van een groep mensen met dezelfde doelen als u. Het kan echt helpen om mensen om je heen die je wilt dezelfde dingen en kan je ervaringen delen met jullie en moedig jullie langs de weg.

ACTIE: Bepaal je doel en vinden anderen met hetzelfde doel.

ONDERWIJS

We moeten allemaal weten hoe om te kijken na ons lichaam en het is geen rocket science! Zelfs personal trainers en fitness guru ‘ s waren niet GEBOREN, te weten wat men weet, en je kunt leren voor jezelf wat je precies moet doen. Het vinden van een plek die je toegang geeft tot een professional die deelt wat ze aan het doen zijn met u, tijdschriften lezen, gebruik maken van het internet, vraag iedereen om hun ideeën!

Weten wat EN WAAROM je iets doet maakt het volgen van uw plan een route naar zekerheid in plaats van een sprong van het geloof – het is veel makkelijker om het vol te houden op deze manier!

ACTIE: Zoek jezelf een guru, en voor het lezen!

Als je het kunnen toepassen van De Vier punten Plan, zult u goed op uw manier aan het Lichter, Helderder dat U wilt worden!

LEAVE A REPLY