Haaruitval En Kaalheid

Haaruitval En Kaalheid
Rate this post

Hoe werkt haaruitval optreden?

Haaruitval of kaalheid wordt de staat waar de omgeving die haar normaal gesproken groeit begint te verminderen in aantal of wordt dunner in grootte. Het bedrag van de gemiddelde haaruitval per dag begint te stijgen met de dag. Haar massa begint te worden zichtbaar minder en soms hoofdhuid kan opgemerkt worden gemakkelijk met het blote oog binnen een korte afstand.

Een haarzakje is een onderdeel van de huid die groeit haar met de pakking van de oude cellen samen. Gekoppeld aan de follikel is een talgklier, een kleine talg-producerende klier overal te vinden, behalve op de handpalmen, de lippen en de zolen van de voeten. Sebums zijn gemaakt van vetten of gewoon olie en het vuil van de dode vet-producerende cellen. Dit is de olie die bepaalt of u zou moeten kopen, de ‘voor de vette of normale type haar’ shampoo. De dikkere dichtheid van het haar, het meer talg-klieren zijn gevonden.

Stamcellen bevinden zich in het gebied in de buurt van de folicle en zijn voornamelijk verantwoordelijk voor de verdere haar productie tijdens een proces dat bekend staat als de Anagene fase. Tijdens deze fase worden de cellen delen zich snel en als je haar begint te groeien. De gemiddelde groei van haarfollikels op de hoofdhuid is .04 cm per dag of ongeveer 1 cm op elke 25 dagen. Haaruitval treedt op wanneer de stamcellen niet verdelen snel genoeg voor de productie van die hoeveelheid haar binnen dat tijdsbestek. Patiënten die lijden aan haaruitval zou kunnen nemen een beetje meer dan 1 maand om te groeien, dat 1 cm van het haar. De bol vormige structuur aan de basis van de follikel heet de papil. De papil is vooral van bindweefsel dat houdt de hele haarschacht.

Waarom haarverlies?

Er zijn mannen die hun haar goed in de ouderdom, terwijl anderen beginnen te verliezen haar al op een jonge leeftijd. Oké we doen merkte dat en wat dan nog? Bij mannen die begint last te hebben van haaruitval begint met de vraag waarom, de meeste professionals zullen zeggen dat het antwoord ligt in je genen. Als onze vader heeft een kaal hoofd, de kans dat we nog een kale man is zeer hoog. Deze erfelijke haaruitval is zeer vergelijkbaar met de ogen en de huid kleur. Deze genetische codering is geïmplanteerd recht gedurende de tijd dat we worden gevormd in de baarmoeder. De genen zou de haarzakjes op ons hoofd gevoelig zijn voor de mannelijke hormonen dihydrotestosteron (DHT). Wanneer de puberteit begint en deze hormonen worden geproduceerd in het licht van de snelheid van de haarfollikel zal gaan produceren, minder en minder haar veroorzaken haaruitval. Deze etappe gaat van dunner wordend haar en de terugwijkende haarlijn tot volledige kaalheid.

Deze theorie wordt aangenomen door de meeste professionals de belangrijkste oorzaak van haaruitval of mannelijke kaalheid. Er zijn echter andere oorzaken van haaruitval niet gekoppeld met erfelijke redenen. Een andere reden is de slechte gezondheid waarin medicatie, stress en voeding. Een persoon die ziek worden en ziek en het zal gevolgen hebben voor de voedingsstoffen worden door het lichaam opgenomen en uitgebracht in. Trichologists in staat zou zijn om aan te tonen dat met het gebruik van een microscoop. Na een periode van laten we zeggen griep, de strengen van het haar krijgt krom met vermelding van de periode waar het haar dunner occers te wijten aan het verlies van voedingsstoffen.

Tijdelijke haaruitval kan zich ook voordoen in gebieden waar de talgklieren cysten aanwezig zijn voor aanzienlijke duur; gewoonlijk één tot enkele weken in lengte. Dit is de reden waarom we zouden moeten shampoo onze hoofden regelmatig.

Ijzertekort is ook een veel voorkomende oorzaak van het dunner worden van het haar, hoewel frank kaalheid is doorgaans niet.

Bestraling van de hoofdhuid, zoals gebeurt bij radiotherapie wordt toegepast op het hoofd voor de behandeling van bepaalde vormen van kanker kunnen veroorzaken kaalheid van de bestraalde gebieden.

Sommige mycotische of schimmel infecties kunnen ook leiden tot massale haaruitval.

Welke behandelingen zijn beschikbaar en van toepassing zijn voor haaruitval?

Er zijn natuurlijk vele producten en behandelingen die er in de markt dat beweert dat het aan u terug te geven de prachtige manen u trots op kunt zijn. Er is ook een geheim wilt u misschien om te weten, omdat veel van haar behandeling de bedrijven niet willen jou om uit te zoeken. Dit is omdat hun multi miljoen dollar winst uit onderneming afhankelijk is van u niet weten.

Hoewel er zijn veel producten die doen wat ze beweerde echter geen enkele vorm van behandeling is geschikt voor alle haarverlies veroorzaakt. Het is beter om uit te zoeken welke behandeling het meest geschikt is. In plaats van het starten van vragen en zoeken naar behandelingen en behandelingen voor haarverlies, misschien zou u graag aannemen van een andere aanpak. Een manier zou zijn om te zoeken naar manieren om te verbeteren van haar groei. Wat zijn de beschikbare behandelingen die u kunnen helpen uw haarzakjes te beginnen met het produceren van langere en dikkere haren? Het vinden van manieren over hoe om haaruitval te voorkomen en methoden om te zorgen voor de viriliteit en het versterken van het haar. Er zijn vele type van behandeling die u kunnen helpen uw haarzakjes kick start de motor opnieuw en produceren terug van de hoeveelheid haren die je altijd al tot de gevreesde haaruitval scenario begonnen.

Als je gewoon op zoek naar wat haar olie en shampoo gewoon te revitaliseren terug je doffe haar is er iets dat je moet rekening over. Vele op de markt gebrachte shampoos bevatten gevaarlijke stoffen. Dit veroorzaakt niet alleen de huid en irritatie van de hoofdhuid kan ook leiden tot haaruitval. Het is altijd veiliger om te lezen en te controleren wat er in het mengsel van de shampoo alvorens te kopen. Organische of kruiden op basis van shampoos zijn altijd vaker wel dan niet een veiliger inzet.

Is haaruitval een probleem in de eerste plaats?

Als u zich erg zelfverzekerd over het kijken van de manier waarop u zonder een haar op je hoofd ik zou heel graag om u te feliciteren. Je bent zeker een van de weinige jongens die ik ken die echt kan dragen haaruitval. Maar als je net als ieder van ons kaal hoofd man, ik zou zeggen het is een probleem zowel fysiek als mentaal. Een van de oorzaken van haaruitval is alopecia genoemd (al-oh-pee-ze-eh) en dat is een medisch probleem, dat is het beste behandeld te worden.

Tenzij je Vin Diesel, kaalheid zal zeker op een bepaalde manier invloed hebben op de manier waarop vertrouwen wordt geprojecteerd. Hoe belangrijk is het uitbeelden van de juiste afbeelding in het bijzonder op het werk en niet te vergeten het sociale leven.

LEAVE A REPLY