Geven de Geest, het Lichaam en de Geest Vrijheid te Laten Gaan van Uw Negatieve Tendensen

Geven de Geest, het Lichaam en de Geest Vrijheid te Laten Gaan van Uw Negatieve Tendensen
Rate this post

Er is een bepaalde manier van denken die we vallen terug in met betrekking tot verschillende onderwerpen. Al kunnen er overeenkomsten, elk individu heeft zijn of haar eigen set van denkwerelden die voorkomen of beperken ons in het ervaren van de dingen die we verlangen. Ze zijn, zoals sterrenstelsels van gedachten. Als wij zijn gevangen in een bepaald denken, we zijn het bestendigen van een bepaalde realiteit. Miljoenen gedachten over honkbal of relaties of seks of het idee van een gebrek, bijvoorbeeld make-up van deze werelden van gedachten voor je. Formulier voor het eerst wordt gedacht, bestaat er niets zonder eerst gedacht.

Iemand met honderden miljoenen gedachten over honkbal is veel meer gehecht zijn aan honkbal dan zeggen iemand die weet over honkbal, maar besteedt weinig aandacht aan en kan er niet veel te houden van een gesprek over. Het idee van een man op de maan door het einde van het decennium, zoals gesproken door John F Kennedy trok de wereld van de gedachten uiteindelijk materialiseert in wat nodig was om het te doen verschijnen in de fysieke werkelijkheid.

Elke persoon zorgt voor het unieke van hun belangen in de wereld van de gedachten en wanneer deze werelden worden nagedacht over een wereld van gedachten tot leven komen. Alles is een gedachte, voordat het zich gemanifesteerd heeft in de vormgeving van vorm. Uw eerste gedachte van het gaan naar Hawaii voor een vakantie is echt. Op het moment dat je maakt, het bestaat. Het heeft zo weinig vorm kan worden, maar meer om de vorm die u aan het leren en de vele manieren waarop u kunt verhogen en vergroten deze gedachten die je vooraf de materialisatie van het in de werkelijkheid.

Maar dan zijn er werelden van denken die manifest werelden van de afwezigheid van wat je wilt.

Gek misschien, maar dat is wat we doen omdat we niet beseft hoe werelden worden gecreëerd. De geest-lichaam-geest is een voorwaarde die gedijt in de absolute vrijheid om te kiezen er bewust voor om na te denken over het wenst.

Dit kan een wereld van gedachten voeden van het leven aan de subtiele rustige stem op de achtergrond zeggen: ‘ze zal nooit van mij’ of ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik ben niet slim genoeg’ of ‘ik kan niet’ of ‘ik zal nooit de doorbraak ik ben op zoek naar’. Hoe langer je proberen om iets te gebeuren, maar ook het bouwen van de gedachte wereld om hem heen zeggen dat het niet gaat gebeuren, spreek je jezelf van wat je wilt. Of u nu een golfer, een verkoper of gewoon op zoek naar een date, het is allemaal hetzelfde maken.

Voordat gedachten trekken genoeg van de gelijkenis van andere gedachten, het is energie op de eerste plaats. En voor energie is het voornemen. Realiseren dat de woorden die u aan het lezen bent of degenen die we gebruiken om te spreken met een ander zijn gewoon verwijzingen. Het bevat nooit de meest pure energie en gedachten, want het is nooit gesproken, noch luisterde aan de andere kant. Maar voor nu, het is vrij veel alles wat we hebben. Films, toneelstukken, muziek, kunst, poëzie zijn vaak veel beter communiceren betekent, maar verre van een universele gemeenschappelijke taal. Woorden helpen ons bij het wijzen naar emoties die we voelen. Ze zijn eenvoudig labels die we gebruiken voor het beschrijven van iets. En ik ben met behulp van woorden in een poging om nieuwe ideeën te over. Het zal een grote bereidheid van uw kant om te overwegen een dergelijke ideeën, of niet.

Als je ‘willen’ om rust te ervaren of de liefde, het is het gevoel dat je echt een vraag voor.

En een back-up van één stap, is het ‘weten’ van die ervaring. Als je ‘weten’ de ervaring van het geliefd zijn, of een gevoel van vrede, je ervaart het, je voelt het. Wanneer je precies weet wat je wilt en op dat u uw absolute focus, activeert u die wereld, je brengt het leven. Bent u niet vragen of u het gevoel dat u gewoon zijn.

Als je de neiging hebben om te geloven ‘je kunt het niet’ iets wat je wilt, dat het geloof of een wereld van miljarden gedachten is alles wat je nodig hebt om op te geven. Het is een wereld in tegenstelling tot de wereld die u wenst. Ze kunnen niet beide wonen in dezelfde plaats op hetzelfde moment, de dominante wereld zal prevaleren. Uw keuze de regels van de dag. De werelden die je verlangen bestaat al voor u, u hebt besteed veel tijd aan het creëren van hen. Als u nadenkt over wat er is gedekt tot nu toe, en zie wat dacht werelden die je hebt gekweekt, zul je ontdekken dat je alleen hoeft op te geven in het algemeen klakkeloos manier van denken. Om te denken dat de achtergrond gedachte is, ‘je kunt niet met dit of dat’, heeft geen invloed op wat er te zien of niet te zien in je leven, in deze dag en leeftijd is naïef.

Wanneer u merkt dat een van uw patronen van de gebruikelijke dacht werelden, zoals ‘dit gaat nooit gebeuren’ of ‘het zal zijn zoals het altijd doet’, enz., bewust worden van de meester van deze automatische tendens. Wat je hebt bedacht en in elkaar gezet in de wereld van de miljoenen gedachten, zit er te wachten, je moet er alleen ontspannen en staan. Schreeuw het uit op dat het ontkennen van train of thought ‘ik zal niet meer van je’ en voeden haar niet meer de aandacht. Bewust houden van het bereiken voor de gevoelens van de werelden die je al hebt gemaakt. Houd erkennen dat uw werelden zijn bloeiende meer elke dag.

LEAVE A REPLY