Aromatherapie Behandelingen Voor De Zorg Van De Huid

Aromatherapie Behandelingen Voor De Zorg Van De Huid
Rate this post

Wanneer we spreken van aromatherapie veel mensen vinden de geur of aroma die uiteraard factoren in veel aromatherapie producten, maar de aromatherapie kent ook vele toepassingen in de zorg van de huid ook. Essentiële oliën hebben niet alleen lekker ruiken, ze moeten in staat zijn om te doen wat goed voor je ook.

Aromatherapie is van oudsher gebruikt voor de therapeutische eigenschappen zijn door de eeuwen. Zelfs in de Bijbel wordt het vermeld hoe Koningin Esther gebruikt twaalf maanden van schoonheidsbehandelingen voordat ze kwam ook voor de Koning. (Esther 2:12) Deze beauty behandeling opgenomen baden in olie en Balsem.

Veel mensen realiseren zich niet de grote voordelen van essentiële oliën spelen in het regime van de zorg van de huid. Aromatherapie behandelingen kunnen zeer nuttig zijn voor alle soorten huid verzorging nodig heeft. Er zijn huidverzorging behandelingen voor veroudering van de huid, droge huid, vette huid, normale huid, gevoelige huid, Wol aderen en gebroken haarvaten, eczeem en acne, maar een paar te noemen.

Essentiële Oliën zijn ook zeer geschikt voor haarverzorging en body lotions etc. maar dat is een ander onderwerp.

Bij het kiezen van essentiële oliën voor aromatherapie behandelingen voor huid zorg we nodig hebben om te kiezen van de juiste essentiële olie alsmede de juiste vervoerder olie. Veel mensen realiseren zich niet dat de vervoerder olie die wordt gebruikt voor het verspreiden etherische oliën in de aromatherapie zijn even belangrijk voor hun huid zorg plan als de werkelijke essentiële olie die ze kiezen. Ook moet worden opgemerkt dat de verdunning voor de zorg van de huid oliën voor het gezicht zijn veel lager dan je zou gebruiken als je een bad olie. Een goede aromatherapie cursus leer je deze eenvoudige regels.

Bijvoorbeeld, zouden we niet kiezen voor een zware olie zoals tarwekiemen of borage olie als we het maken van een skin care recept voor de vette huid, maar als we het maken van de huid zorg behandeling voor de droge of verouderende huid dan zou erg praktisch zijn inderdaad.

Essentiële Oliën voor Acne zou zijn zoals essentiële oliën, zoals Tea Tree, Lavendel, Citroen en Geranium in een drager olie, Druivenpit olie. Een goede toner voor het ontstaan van acne of een vette huid zou Oranje Bloem Water of toverhazelaar die zeer goed adstringerende eigenschappen. Daarom is een goede huidverzorging recept voor Acne zou zijn om te meng 1 druppel Tea Tree Olie, 1 druppel Lavendel, 1 druppel Citroen en 1 druppel Geranium en 15 ml druivenpitolie. We zouden dan warm de olie door het draaien van de fles van onze mix tussen onze handen. Dit zal niet alleen warm de olie lichtjes maar helpen om de mix van essentiële oliën goed. We schud niet met essentiële oliën, wij mengen.

Als aan de andere kant waren we het maken van een verzorgende werking voor de veroudering van de huid dan zouden we gebruik maken van een andere vervoerder olie zoals Jojoba -, abrikozenpit, teunisbloem -, Perzik-Kernel, Rozenbottel Zaad -, Zoete Amandel -, Avocado -, Hazelnoot -, Bernagie of Tarwekiemen. Deze drager oliën zijn allemaal goed voor de droge, veroudering van de huid.

Borage en Tarwekiemen oliën zijn vrij zwaar en sterker ruiken dan de andere oliën genoemd, maar zeer gunstig voor dit huidtype dus het zou een goed idee om een kleine hoeveelheid in een meer aangenaam ruikende vervoerder olie zoals Zoete Amandel olie of Apricot Kernel.

De Etherische Oliën die we zouden gebruiken voor een huid zorg behandeling voor de Droge en ouder wordende huid zou bestaan uit verschillende oliën dan hebben we gebruikt voor de Vette en / of acnéhuid. In dit geval kunnen we kiezen uit vele essentiële oliën. Voor onze doeleinden laten we kiezen Wortel, Zaad, Patchouli en Geranium. (Ik heb persoonlijk de voorkeur aan het gebruik van roze Geranium als de geur is prettiger voor mijn smaak). Daarom is in 13 ml Zoete Amandelolie of abrikozenpit Olie die we zouden voeg 1 ml van Borage-Olie en 1 ml van Tarwekiemen olie brengt het totaal van onze Vervoerder olie basis tot 15 ml. Dan zouden we toevoegen 1 druppel Wortel zaadolie, 1 Druppel van Patchouli en 2 druppels Geranium. Meng goed en warm tussen je handen voordat u deze aan op je gezicht. Voila, u heeft uw eigen facial behandeling. Van harte gefeliciteerd!

Veel mensen realiseren zich niet dat aromatherapie is niet alleen over het mengen van etherische oliën, maar ook met de kennis van hoe de mix van de vervoerder oliën met hen. Het kiezen van de juiste vervoerder olie voor de specifieke huidverzorging behandeling is ook nodig. Dit is de reden waarom ik altijd aan dat mensen die geïnteresseerd zijn in de Aromatherapie vinden van een goede cursus die de uitleg van deze belangrijke dingen voor hen. Helaas veel aromatherapie cursussen zijn alleen een rehash van wat de mensen hebben gekopieerd uit andere volkeren webpagina ‘ s. Dit is een gevaarlijke praktijk, omdat misleidende informatie is dus gemakkelijk bereikbaar via het Internet.

Als u wilt leren om te zorgen voor uw lichaam van nature dan moet je echt investeren in een goede aromatherapie cursus waar je kunt leren in detail hoe de mix niet alleen essentiële oliën, maar de drager oliën die met hen gaan. Op deze manier zult u op uw manier om te leren van de juiste technieken voor een goede natuurlijke huidverzorging behandelingen

LEAVE A REPLY